Home Appartement 9900 Eeklo
Spoorwegstraat 17-1
Kaart

Spoorwegstraat 17-1

9900 Eeklo Appartement
90 m² wonen
2445 m² perceel
€267.000

Bezoek dit schitterend gerenoveerde appartement tijdens de ERA OPEN HUIZENDAG op zaterdag 16 maart tussen 14u en 16u. Gelegen vlakbij het levendige centrum van Eeklo, biedt dit pand niet alleen een comfortabele woonervaring, maar is het ook ideaal gelegen dichtbij het station, groene parken en diverse winkels.

In 2024 onderging dit appartement een diepgaande renovatie met een focus op modern design en kwalitatieve afwerking. Het is voorzien van een milieuvriendelijke warmtepomp en zonnepanelen, wat bijdraagt aan duurzaam en energiezuinig wonen. Daarnaast is de elektriciteit volledig conform, wat zorgt voor optimale veiligheid en efficiëntie.

Dit appartement, met zijn twee slaapkamers, is geschikt voor singles en gezinnen. Extra gemak wordt geboden door de gemeenschappelijke fietsenberging en de redelijke kosten van slechts 45 euro per maand voor de gemeenschappelijke ruimtes.

Ontspan in de rustige tuin en geniet van de privacy op het terras. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid tot het huren van een garage.

Grijp deze unieke kans om te investeren in een eigendom dat voldoet aan de hedendaagse normen en klaar is voor de toekomst.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Spoorwegstraat 17-1 - 9900 Eeklo - Welkom bij dit prachtig gerenoveerde appartement, gelegen nabij het bruisende centrum van Eeklo. Met een gunstige ligging in de nabijheid van het station, parken en winkels, biedt deze eigendom niet alleen comfortabel wonen, maar ook een uitstekende bereikbaarheid.
Het appartement heeft in 2024 een volledige renovatie ondergaan, waarbij aandacht is besteed aan modern design en hoogwaardige afwerkingen. Het is uitgerust met een milieuvriendelijke warmtepomp en zonnepanelen, waardoor het niet alleen duurzaam, maar ook energiezuinig is. De elektriciteit is volledig conform, wat bijdraagt aan een veilige en efficiënte leefomgeving.
Met een indeling van 2 slaapkamers is dit appartement ideaal voor zowel singles als gezinnen. De gemeenschappelijke fietsenberging zorgt voor extra gemak, terwijl de kosten van slechts 45 euro per maand voor de gemeenschappelijke ruimtes redelijk zijn.
Geniet van de rust en privacy in de tuin en op het terras. Mogelijkheid tot huren garage.
Dit is een unieke kans om te investeren in een eigendom dat niet alleen voldoet aan de hedendaagse normen, maar ook de toekomstige generaties ten goede komt.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 267.000
Kadastraal Inkomen
€ 589
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1972
Grond oppervlakte
2445 m2
Bewoonbare oppervlakte
90 m2
Referentie
4NKST0DNK48R
EPC Waarde
195 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
19 Mar 2024
€267.000 / ERA Vastgoed Thuis
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com