Kaart

Dullaert 28-5

9900 Eeklo Appartement Te Koop
94 m² wonen
94 m² perceel

Op zoek naar een recent appartement vol comfort en gemak? Dan is dit prachtige, moderne appartement te koop in Eeklo zeker iets voor jou! Met drie slaapkamers is er voldoende ruimte voor het hele gezin. De volledig ingerichte open keuken maakt van koken een plezier en de moderne badkamer biedt je alle luxe die je maar kan wensen. In de royaal opgezette woonkamer kun je heerlijk relaxen, en via daar stap je zo het aansluitende terras op om te genieten van de buitenlucht.

Dit appartement heeft niet alleen extra bergruimte, maar ook een eigen ondergrondse garagebox, waardoor parkeren nooit een probleem is. Daarnaast is het ideaal gelegen aan de groene rand van Eeklo, net buiten het drukke centrum, maar toch in de nabijheid van scholen, openbaar vervoer, winkels en horeca. De perfecte locatie dus!

Bij ERA THUIS zorgen we ervoor dat je je écht thuis voelt in dit prachtige, comfortabele appartement. Mis deze kans niet, en kom snel eens langs om het zelf te ervaren!

* * *

Dullaert 28-5 - 9900 Eeklo - Prachtig recent appartement te koop! Dit moderne appartement beschikt over 3 slaapkamers, ondergrondse garagebox en volledig ingerichte open keuken. De moderne badkamer biedt alle comfort. De woonkamer is royaal en heeft een aansluitend terras waar je heerlijk kunt genieten van de buitenlucht. Daarnaast is er ook een aparte berging aanwezig. Dit appartement is voorzien van alle nodige comfort en is ideaal gelegen nabij scholen, openbaar vervoer, winkels en horeca. Parkeren is geen probleem dankzij de garagebox en de vlotte bereikbaarheid.
Gelegen net buiten het drukke centrum, aan de groene rand van Eeklo. Een ideale plek om te wonen!

ERA THUIS, zorgt voor je huis!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 299.000
Kadastraal Inkomen
€ 831
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2017
Grond oppervlakte
94 m2
Bewoonbare oppervlakte
94 m2
Referentie
3L9GKDIB2GX3
EPC Waarde
92 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
43005-G-2009_20/EP16908/A689/D01/SD013
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Geen vergunning uitgereikt
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€299.000 / ERA Vastgoed Thuis
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com