Kaart

9810 Eke Appartement
101 m² wonen
2 slaapkamers
€350.000

Dit prachtige appartement op de begane grond combineert moderne architectuur met eersteklas afwerkingen. Met een royale bruto oppervlakte van 100,9 vierkante meter, biedt het eigendom de mogelijkheid om in samenspraak met de promotor verdere personalisatie toe te passen op het interieur. De massa aan natuurlijk licht dat binnenstroomt door de grote ramen in de woonruimte zorgt voor een lichte, luchtige sfeer.

Het appartement heeft een logische indeling met een inkomhal begeleid door een gastentoilet en een vestiaire. Hierop volgt een ruime woonkamer met een open keuken die perfect is voor koks van alle niveaus. Buiten vind je een zuidwestelijk gelegen terras van 22,9 vierkante meter. Het appartement beschikt verder over een berging, een wasruimte, een comfortabele slaapkamer en een badkamer met inloopdouche.

Een van de sterke punten van dit eigendom is het gebruik van hoogwaardige materialen in heel het appartement. Het ruime terras biedt een aangename buitenruimte. Een geothermische installatie voorziet het eigendom van duurzame energie.

Bovendien, als eigenaar geniet je van het comfort van een gemeenschappelijke fietsenberging met laadpunten. De verkoop van het appartement valt onder registratierechten en BTW. Voor meer informatie kan je terecht op www.dewaele.com.

Het rijke comfort, de moderniteit en de mogelijkheid om je eigen stempel op het appartement te drukken, maken deze woning een niet te missen kans. Het perfecte toevluchtsoord in de stad waar je kunt genieten van de perfecte balans tussen rust en het bruisende stadsleven.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Het appartement (100,9 m² bruto oppervlakte) op de gelijkvloerse verdieping geniet van moderne architectuur met een hoogwaardige afwerking. In samenspraak met de promotor u dit appartement verder personaliseren. Door de grote raampartijen in de leefruimte geniet het appartement van enorm veel lichtinval.

*Indeling*
Inkomhal met gastentoilet en vestiaire - leefruimte met open keuken - zuid-westelijk gericht terras van 22,9 m² - berging - wasruimte - slaapkamer - badkamer met inloopdouche

*Troeven*
- Kwalitatieve materialen
- Aangenaam leefterras
- Geothermische installatie

*Algemeen*
- Verkoop onder registratierechten en BTW
- Gemeenschappelijke fietsenberging met laadpunten

Meer info vindt u op www.dewaele.com.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 350.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
101 m2
Referentie
6E6IJRW62Y6X
Makelaar Code
176068
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€350.000 / Dewaele
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com