Home Te Koop Appartement 2180 Ekeren
Kapelsesteenweg 575-A0-2
Kaart

Kapelsesteenweg 575-A0-2

2180 Ekeren Appartement Te Koop
103 m² wonen
2 slaapkamers

Kapelsesteenweg 575-A0-2 - 2180 Ekeren - Schuttershof is een gloednieuw woonproject in het centrum van Mariaburg, in de groene rand van Antwerpen. De zonovergoten, ruime terrassen geven de appartementen een uitzonderlijk en uniek gevoel van licht en ruimte. De appartementen zijn uitstekend georiënteerd op het zuid/westen en kijken allemaal uit op tuinen. De gelijkvloerse appartementen hebben boven op de perfecte oriëntatie ook tuinen en terrassen tot wel 180m².

Schuttershof biedt u de keuze uit verschillende soorten appartementen, van 1slk. (60m²) tot 2slk. (103m²). De afwerking van de wooneenheden is volledig zelf te personaliseren via een doorgedreven klantenbegeleiding. Het project wordt met veel oog voor energiezuinigheid gerealiseerd. Verwarmen gebeurt bijvoorbeeld niet met gas, maar met een warmtepomp en vloerverwarming. Dit heeft een grote impact op uw energieverbruik, we spreken voor dit project dan ook over een epb van 30 of Label A-plus.

U heeft de mogelijkheid ondergrondse parkeerruimte aan te kopen. Er is voor alle bewoners een grote fietsenstalling ter beschikking, openbaar vervoer vindt u op wandelafstand.

Wonen in het centrum van Mariaburg biedt enorm veel voordelen: bakker, slager, grootwarenhuis (Delhaize), restaurants, cafés: u vindt alles op wandelafstand. Mariaburg geeft een uniek dorpsgevoel in de groene long rond Antwerpen. U bent op een twintigtal minuten met trein of auto in centrum Antwerpen maar Brasschaat, Ekeren en Kapellen liggen vlakbij en voorzien u ook van alle faciliteiten.

Prijzen zijn exclusief registratierechten en BTW. Mogelijkheid tot aankoop onder gunsttarief 6% BTW voor de appartementen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 359.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
103 m2
Referentie
5RGZD6K11D1I
Makelaar Code
838667
EPC Waarde
30 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
30
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
29 Nov 2023
€359.000 / Quares
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com