Home Te Koop Appartement 2180 Ekeren
Klein Heiken 190
Kaart

Klein Heiken 190

2180 Ekeren Appartement Te Koop
91 m² wonen
2 slaapkamers

* * *

Klein Heiken 190 - 2180 Ekeren - Ruim en licht halfopen appartement met 2 slaapkamers, terras en prachtig uitzicht over velden.

Energiezuinig | Hoekappartement | Veel lichtinval en open gevoel | Zonnig terras | 2 slaapkamers | Kelderberging | Garagebox mogelijks mee aan te kopen | Verzorgde gemene delen | Vlakbij invalswegen

Op zoek naar een ruim appartement op de eerste verdieping met 2 slaapkamers, een terras en een prachtig uitzicht? Dit energiezuinig en licht hoekappartement bevindt zich op een goed gelegen locatie vlakbij weilanden en overal kortbij. Klinkt dit als muziek in de oren? Maak dan snel een afspraak.

Indeling van het appartement: Hal: kom binnen in uw nieuwe huis en trek gerust uw schoenen uit. Want huiselijkheid en warmte lopen als rode draden door deze gezellige stek. In de hal vindt u genoeg plaats om uw jassen netjes op te bergen dankzij de handige ruimte die is voorzien om een vestiaire van te maken. Ook vindt u hier nog het apart toilet. Vanuit de hal loopt u verder naar de andere ruimtes van het appartement. Leefruimte met terras: dankzij de brede ramen baadt deze leefruimte in het licht. In de leefruimte hebt u voldoende plaats voor een ruim salon en een grote eettafel om vrienden te ontvangen. Keuken met voorraadberging: de keuken is een aparte ruimte met een onderhoudsvriendelijke tegelvloer. De keuken heeft een raam dat uitkijkt naar de straat. Plaats voor etenswaren, potten en pannen is er genoeg. Want de keuken heeft boven- en onderkasten. U krijgt bij deze keuken een groot gasfornuis en een afzuigkap. Ook is er plaats voor een koelkast. Aansluitend bevindt zich een handige voorraadberging. 2 ruime slaapkamers met aansluitend terras: er zijn twee slaapkamers van 9 en 15 m2. Vanuit de masterbedroom bereikt u het terras over de volledige gevelbreedte met een prachtig uitzicht over weilanden. Badkamer: u krijgt een wastafel en een ruime douche. Deze volledig betegelde ruimte is makkelijk te onderhouden – een vochtig doek of dweil erover en klaar. Ook hier treft u een raam waardoor u van natuurlijk licht geniet. Kelderberging: het appartement heeft nog een handige berging in de verzorgde kelder. Garagebox: de garagebox kan u indien gewenst mee aankopen voor €25.000.
Goed om te weten
U verwarmt individueel met een CV-ketel van Junkers op aardgas. De ramen uit aluminium zijn voorzien van hoogrendementsbeglazing. Dit appartement krijgt een mooi EPC-label B. Er wordt een provisie gevraagd van €250 elke 3 maanden voor de gemeenschappelijke kosten. Hier zit bij in begrepen: Onderhoud gebouw, kuisvrouw voor de gemene delen, water en elektriciteit van de gemene delen en de blokpolis. Het water wordt aan het einde van elk jaar verrekend aan de hand van het verbruik.

Praktisch
Momenteel zit er een vaste huurster in het appartement. De huurprijs bedraagt €845 + een maandelijkse provisie van €55. Indien u de woning graag zelf wilt bewonen moet u een opzeggingstermijn van 6 maanden in acht nemen.

Rustig en gezellig wonen, dicht bij openbaar vervoer, scholen en invalswegen
Dit ruime halfopen appartement geniet van een uitstekende ligging. Scholen zijn per fiets bereikbaar. Op een kleine 2 kilometer is het grootwarenhuis te vinden. Het openbaar vervoer vertrekt op 750 meter van huis. Verbindingswegen naar Kapellen, Hoevenen en Stabroek liggen vlakbij. Met de auto zit u direct op de A12, E19 en de Antwerpse Ring. Sportief aangelegd? Bowlen en padellen kan op een kilometer meter van je nieuwe woning.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.

Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 268.000
Kadastraal Inkomen
€ 869
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1997
Bewoonbare oppervlakte
91 m2
Referentie
4DZH9B-U84BV
Makelaar Code
3656451
EPC Waarde
143 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
22 Feb 2024
€268.000 / Est8
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com