Home Appartement 2180 Ekeren
Klein Heiken 190
Kaart

Klein Heiken 190

2180 Ekeren Appartement
97 m² wonen
2 slaapkamers
€269.000

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Klein Heiken 190 - 2180 Ekeren - Energiezuinig, gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers en zonnige tuin in een halfopen bebouwing op een toplocatie in Ekeren.

EPC-label B | Hoekappartement | Veel lichtinval en open gevoel | Zonnige tuin en terras | 2 slaapkamers | Kelderberging | Hoogrendementsbeglazing | Garageboxen mogelijks mee aan te kopen | Verzorgde gemene delen | Vlakbij invalswegen

Op zoek naar een ruim appartement op het gelijkvloers met 2 slaapkamers, ruime tuin en een prachtig terras? Dit energiezuinig en licht hoekappartement bevindt zich op een goed gelegen locatie vlakbij weilanden en overal kortbij. Klinkt dit als muziek in de oren? Maak dan snel een afspraak.

Indeling van het appartement: Hal: kom binnen in uw nieuwe huis en trek gerust uw schoenen uit. Want huiselijkheid en warmte lopen als rode draden door deze gezellige stek. In de hal vindt u genoeg plaats om uw jassen netjes op te bergen dankzij de handige ruimte die is voorzien om een vestiaire van te maken. Ook vindt u hier nog het apart toilet. Vanuit de hal loopt u verder naar de andere ruimtes van het appartement. Leefruimte met terras: dankzij de brede ramen baadt deze leefruimte in het licht. In de leefruimte hebt u voldoende plaats voor een ruim salon en een grote eettafel om vrienden te ontvangen. Keuken met voorraadberging: de keuken is een aparte ruimte met een onderhoudsvriendelijke tegelvloer en heeft een raam dat uitkijkt naar de straat. Plaats voor etenswaren, potten en pannen is er genoeg. Want de keuken heeft boven- en onderkasten. U krijgt een groot gasfornuis en een afzuigkap. Ook is er plaats voor een koelkast. Aansluitend aan de keuken is er een handige voorraadberging. 2 ruime slaapkamers met aansluitend terras: er zijn twee slaapkamers van 9 en 15 m2. Vanuit de eerste slaapkamer krijgt u toegang tot het terras. Badkamer: u krijgt een wastafel en een ruime douche. Deze volledig betegelde ruimte is makkelijk te onderhouden – een vochtig doek of dweil erover en klaar. Ook hier treft u een raam waardoor u van natuurlijk licht geniet. Berging: nog via de hal bereikt u een ruime bergruimte waar u tevens de aansluiting voor uw wasmachine en droogkast vindt. Kelderberging: het appartement heeft nog een handige berging in de verzorgde kelder. Tuin: het appartement heeft een terras met een zonnige tuin eraan die precies groot genoeg is voor wie graag een tuin heeft, maar er niet graag in werkt. Maximaal tuinplezier, minimaal labeur dus. Het terras beschikt over een zonneluifel. Ideaal tijdens de hete zomers. Langs de zij ingang of de garage kan u bv. met uw fiets naar de tuin gaan. Garageboxen: vanuit uw tuin krijgt u onmiddellijk toegang tot de dubbele garage. Deze kan u indien gewenst mee aankopen voor €25.000 per garagebox.
Goed om te weten
U verwarmt individueel met een condenserende gasketel van het merk Vaillant (2013). De ramen uit aluminium zijn voorzien van hoogrendementsbeglazing. Het appartement krijgt een mooi EPC-label B. Er wordt een provisie gevraagd van €250 elke 3 maanden voor de gemeenschappelijke kosten. Hier zit bij in begrepen: Onderhoud gebouw, kuisvrouw voor de gemene delen, water en elektriciteit van de gemene delen en de blokpolis. Het water wordt aan het einde van elk jaar verrekend aan de hand van het verbruik.

Overstromingsrapport: G-score: A, P-score: A

Praktisch
Momenteel zit er een vaste huurster in het appartement. De huurprijs bedraagt €825 + jaarlijks de gemeenschappelijke kosten. Indien u de woning graag zelf wilt bewonen moet u een opzeggingstermijn van 6 maanden in acht nemen.

Rustig en gezellig wonen, dicht bij openbaar vervoer, scholen en invalswegen
Dit ruime halfopen appartement geniet van een uitstekende ligging. Scholen zijn per fiets bereikbaar. Op een kleine 2 kilometer is het grootwarenhuis te vinden. Het openbaar vervoer vertrekt op 750 meter van huis. Verbindingswegen naar Kapellen, Hoevenen en Stabroek liggen vlakbij. Met de auto zit u direct op de A12, E19 en de Antwerpse Ring. Sportief aangelegd? Bowlen en padellen kan op een kilometer meter van je nieuwe woning.

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.

Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 269.000
Kadastraal Inkomen
€ 854
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1997
Bewoonbare oppervlakte
97 m2
Referentie
397S54945QH1
Makelaar Code
3656450
EPC Waarde
126 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
In aanvraag
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
22 Feb 2024
€269.000 / Est8
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com