Home Te Koop Appartement 2180 Ekeren
Ferdinand Verbieststraat 71-B303
Kaart

Ferdinand Verbieststraat 71-B303

2180 Ekeren Appartement Te Koop
85 m² wonen
2 slaapkamers

Dit charmante 2-slaapkamer appartement met autostaanplaats werd volledig vernieuwd in 2019 en biedt een uitzonderlijk uitzicht op het natuurgebied 'De Oude Landen'. Kom tot rust op het ruime, zuidelijk georiënteerde terras dat zich uitstrekt over de volledige breedte van de woonkamer. De keuken, voorzien van alle nodige apparatuur zoals een kookplaat, dampkap, vaatwasser, microgolf, oven, koelkast en diepvries, biedt hetzelfde adembenemende uitzicht.

Het appartement beschikt over een grote inkomhal met ingebouwde kasten, die leidt naar een comfortabele douchekamer voorzien van lavabomeubel en wasmachineaansluiting. Verder vind je er een ruime master bedroom met panoramisch zicht en een tweede slaapkamer, beiden uitgerust met rolluiken. Een apart toilet met handenwasser en verluchting draagt bij aan het comfort. In de ondergrondse garage vind je een autostaanplaats alsook een droge, ruime kelder. Het gebouw beschikt daarnaast over een gemeenschappelijke fietsberging en afvalcontainers.

De maandelijkse vaste kosten bedragen 135 euro. Deze omvatten de blokpolis, syndicus, onderhoud en elektriciteit van de gemeenschappelijke delen, afvalbeheer en het reservefonds. De kosten voor eigen verbruik van water, verwarming en elektriciteit worden apart berekend middels tussen- en digitale meters. Let op, de elektriciteit is niet volledig conform de normen (enkele kleine opmerkingen). Het energieprestatiecertificaat (EPC) heeft een type B score van 141.

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op via info@kdconcept.be of bel ons op 03/544 80 44. Mocht je een GRATIS SCHATTING van jouw eigendom wensen, we staan klaar om je van dienst te zijn!

* * *

Ferdinand Verbieststraat 71-B303 - 2180 Ekeren - Gezellig appartement met 2 slaapkamers en autostaanplaats. Dit gezellig appartement is in 2019 goed gerenoveerd. De woonkamer grenst aan het gevel brede Zuid georiënteerd terras. Zowel vanuit de living als keuken heeft u een mooi zicht op natuurgebied ‘De Oude Landen’. In de keuken zijn kookplaat, dampkap, vaatwasser, microgolf en oven, ijskast en diepvries aanwezig. Langs de ruime inkomhal met ingemaakte kasten, in het verlengde van de leefruimte, gaat u naar de douchekamer met lavabomeubel en aansluiting voor wasmachine. Verder gaat u naar de ruime master bedroom met open zicht en naar de tweede slaapkamer, beiden met rolluiken. Het apart toilet met handenwasser is voorzien van verluchting. De autostaanplaats bevindt zich In de kelderverdieping alsook de ruime droge kelder. De gemeenschappelijke fietsberging en verschillende afvalcontainers zijn plezante extraatjes. Maandelijkse vaste kosten bedragen 135, - EUR (blokpolis, syndicus, onderhoud en elektriciteit gemeenschappelijke delen, afvalcontainers, reservefonds). Eigen verbruik van water met tussenmeters, verwarming met digitale meters en elektriciteit is met aparte meter. De elektriciteit is niet conform (kleine opmerkingen). EPC type B score 141. Contacteer ons op info@kdconcept.be of op 03/544 80 44. Wilt u graag een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Laat het ons zeker weten!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 230.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1971
Bewoonbare oppervlakte
85 m2
Referentie
ICY4ZJ4P8J4M
Makelaar Code
5869554
EPC Waarde
141 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Mogelijk overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
25 Feb 2024
€230.000 / KD Concept Immobilien
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com