Home Te Koop Appartement 2180 Ekeren
Neerhofstraat 7-glv-links
Kaart

Neerhofstraat 7-glv-links

2180 Ekeren Appartement Te Koop
76 m² wonen
1 slaapkamers

Dit rustig gelegen gelijkvloers appartement biedt de perfecte kans voor liefhebbers van renovatie. Met een lichte opfrisbeurt transformeert u deze woning tot een gezellige thuis. De zuidoostelijk gelegen tuin is grotendeels beklinkerd, ideaal voor zomers genieten zonder het vele onderhoud.

Binnen stapt u via de hal het appartement binnen. Hier vindt u een berging met de cv-ketel van Vaillant en een toilet. De ruime woonkamer van 25 vierkante meter vormt een heerlijke plek om tot rust te komen. Aansluitend ligt de keuken, voorzien van alle basistoestellen zoals een oven, kookvuur en vaatwasser.

De slaapkamer geeft toegang tot de veranda, een fijne extra ruimte van 12 vierkante meter die recent werd toegevoegd. Ook de badkamer bevindt zich hier, uitgerust met een douche, wastafel en aansluiting voor uw wasautomaat.

Het halfopen appartement is asbestveilig en heeft reeds een vernieuwd dak. Het E-label is conform mits vervanging van de oude ramen, wat betekent dat er een renovatieverplichting van toepassing is.

Kortom, bent u klaar om dit appartement met potentieel om te toveren tot uw droomwoning? Neem dan snel contact op!

* * *

Neerhofstraat 7-glv-links - 2180 Ekeren - Rustig gelegen, op te frissen halfopen appartement op het gelijkvloers met tuin (zuidoost) en één slaapkamer, de woonkamer is 25 m² groot, de keuken is voorzien van basistoestellen (oven, kookvuur en vaatwasser), de hal biedt toegang tot het toilet, een berging met de cv-ketel (Vaillant), de badkamer met douche, wastafel en aansluiting wasautomaat en de slaapkamer, aansluitend werd er een veranda bijgeplaatst (12m²), de tuin is grotendeels beklinkerd, het dak werd reeds vernieuwd, asbestveilig, renovatieverplichting van toepassing (E-label) < is conform mits vervanging van de oude ramen

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 185.000
Kadastraal Inkomen
€ 624
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1981
Bewoonbare oppervlakte
76 m2
Referentie
IUZWDVTVTJ8S
Makelaar Code
2180 EKEREN
EPC Waarde
424 kWh/m2
EPC Label
E
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
05 Mar 2024
€185.000 / Immo De Laet
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com