Kaart

Bist 129

2180 Ekeren Appartement Te Koop
102 m² wonen
2 slaapkamers

In de charmante Residentie "De Oude Post", gelegen in de sfeervolle buurt van Mariaburg nabij het centrum, vind je dit luxueuze gelijkvloerse appartement. Genesteld naast het prachtige Park De Bist en op een steenworp afstand van het station van Ekeren, biedt dit recent gebouwde appartement (2018) een perfecte balans tussen modern comfort en optimale bereikbaarheid.

Het appartement straalt een hoge mate van verfijning uit. De majestueuze master bedroom is voorzien van een bijbehorende dressing, en er is een tweede slaapkamer beschikbaar. Daarnaast heeft het appartement een uitgeruste badkamer met zowel een bad als een inloopdouche, naast een apart toilet en praktische berging.

De harmonieuze samensmelting van de open keuken en living ruimte biedt een luchtige, uitnodigende atmosfeer, die wordt versterkt door de aangename eiken parketvloer. Deze leefruimte breidt zich moeiteloos uit tot een ruim privé terras dat direct toegang geeft tot de gemeenschappelijke tuin, waardoor er een heerlijke binnen-buiten beleving ontstaat.

Uniek aan dit appartement is de luxueuze afwerkingsgraad en het gebruik van zeer kwalitatieve materialen. Voor extra comfort is het uitgerust met vloerverwarming en wandverwarming in de badkamer.

Een ander voordeel is de ondergrondse garage met twee autostaanplaatsen. Verder is er ook een gesloten fietsenstalling, een gemeenschappelijke bergruimte en aparte afvalruimte voorzien. Het appartement komt beschikbaar vanaf midden september 2024, klaar om zijn nieuwe bewoners te verwelkomen in dit stukje paradijs nabij het centrum van Mariaburg.

* * *

Bist 129 - 2180 Ekeren - In Residentie “De Oude Post”, vlakbij het centrum van Mariaburg, aangrenzend aan Park De Bist en op wandelafstand van het station van Ekeren, bevindt zich dit zeer recent (2018) en luxueus gelijkvloersappartement.

Het appartement bestaat uit een master bedroom met dressing, tweede slaapkamer, badkamer met bad en inloopdouche, apart toilet, berging, open keuken met living en groot privaat terras met onmiddellijke toegang tot de gemeenschappelijke tuin.

Het appartement kenmerkt zich door de hoge afwerkingsgraad, het gebruik van zeer kwalitatieve materialen, eiken parketvloer, vloerverwarming (en muurverwarming in de badkamer).

In de ondergrondse garage bevinden zich twee autostaanplaatsen, een afgesloten fietsenstalling, gemeenschappelijke berging en afvalruimte.

Beschikbaar vanaf midden september 2024.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 425.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2018
Bewoonbare oppervlakte
102 m2
Referentie
C2O5WANL8Q1V
Prijs Geschiedenis
07 Mar 2024
€425.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com