Home Appartement 2180 Ekeren
Kapelsesteenweg 409
Kaart

Kapelsesteenweg 409

2180 Ekeren Appartement
195 m² wonen
407 m² perceel
4 slaapkamers
€329.000

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Kapelsesteenweg 409 - 2180 Ekeren - Te vernieuwen, ruime bel-étage met heerlijke zonnige tuin en terras – pand met mogelijkheden!

195 m² woonoppervlakte | Perceel 407 m² groot en 6,2 m breed | Ruimtelijk gevoel | 3 ruime slaapkamers | Zonnige tuin en terras | Oprit + ruime garage | Rolluiken | Condensatieketel 2010 | Pand met mogelijkheden | Aankoop aan 1% registratierechten onder voorwaarde | Centraal gelegen tussen centrumkernen van Ekeren, Kapellen en Brasschaat, en nabij oprit autostrade

Voor de huizenjagers die de vrijheid willen om hun eigen ding te doen: ontdek deze bel-etage in Ekeren met ruime garage, 3 slaapkamers en heerlijke tuin. Een goed gelegen stuk grond tussen de centrumkernen van Ekeren en Brasschaat, op 5 minuten rijden van de oprit naar de E19, en een degelijke woning als basis om te moderniseren. De woning ligt op een perceel van 407 m² en heeft momenteel 3 - maar de mogelijkheid tot 4 - slaapkamers. Verder is er veel opbergruimte en een ruime inpandige garage.

Indeling van de woning: Hal: u komt binnen in de hal, waar er natuurlijk daglicht binnenvalt door het glas naast de voordeur. De trap brengt u naar de 2 verdiepingen. Een grote vestiairekast verzamelt alle jassen, tassen en hoeden van de bewoners - zo heeft niemand een excuus om zijn spullen te laten slingeren. Via de hal krijgt u toegang tot de eerste slaapkamer en de garage. Slaapkamer 1: de eerste slaapkamer op het gelijkvloers ligt aan de tuinzijde van de woning. Dit zorgt niet alleen voor zicht op het groen, maar door het grote raam valt er ook veel licht binnen. Leefruimte met keuken: op naar de eerste verdieping. Daar wacht u een mooie verrassing: een mooie ruimte van 30 m². Daar hebt u plaats voor een salon, een eetkamer en zelfs een bureauruimte of speelhoek. Vanuit de leefruimte wandelt u verder naar de keuken met zicht op de tuin. Tijdens het koken houdt u zo altijd een oogje in het zeil terwijl uw kinderen buiten ravotten. Er is veel kastruimte om al uw keukenspullen overzichtelijk in op te bergen. De toestellen behoren toe aan de huidige bewoner. Een grote troef is het raam en de deur naar het terras met zicht op de tuin. Daardoor valt er heel wat licht binnen en krijgt u een ruim gevoel. Op deze verdieping vindt u bovendien ook nog een gastentoilet met wastafel. Groot zonneterras op de eerste verdieping: aansluitend aan de keuken bevindt zich het zonnige terras met plaats voor een eettafel en een lounge met daarachter zicht op het groen. Wat heeft een mens meer nodig om van de zon en buitenlucht te genieten? Liever schaduw? Het terras is voorzien van een elektrische zonneluifel. Wat verder zeker niet altijd het geval is bij een bel-etage, vertrekt er hier wel een trap naar de gezellige, groene tuin. 3 slaapkamers en badkamer: een verdieping hoger vindt u 3 mooie slaapkamers en de badkamer. Deze bevindt zich in een verzorgde staat en is nog perfect functioneel. U krijgt een ligbad met de mogelijkheid om te douchen, een wandmeubel met wastafel en toilet. De muren zijn volledig betegeld. En het raam zorgt voor licht en verse buitenlucht. Wasplaats en garage: we keren terug naar de benedenverdieping voor de garage en wasplaats. Naast de oprit, is er in de garage ook plaats voor een auto en fietsen. Ze geeft toegang tot de hal en wasplaats. In de wasplaats vindt u de aansluitingen voor uw wasmachine en droogkast. Van de wasplaats loopt u door naar uw overdekt terras en fleurige tuin. Grote zonnige tuin met terras: voor wie regelmatig een tuinfeest houdt voor de vrienden of al bij de eerste zonnestralen het tuinmeubilair installeert, is dit stuk groen het paradijs. Het grote terras ligt er al, het grastapijt ook. Begint het te regenen? Dan verhuist u naar het overdekte loungeterras. Het perceel is volledig omheind en u hebt geen achterburen. Achter uw stukje groen is er gewoon … nog wat meer groen. Zolder: onder het zadeldak zit nog een handige bergzolder, bereikbaar via een luik. Goed om te weten
Ruime en lichte bel-etage met aangename leefruimte, 3 à 4 slaapkamers, garage en zonnige tuin. Dit huis heeft heel wat troeven, maar is aan modernisering toe. Vraag bij uw bezoek zeker raad over de mogelijkheden en maak er uw droomwoning van. De woning heeft een kruipruimte wat handig is bij bijvoorbeeld het plaatsen van leidingen of om vloerisolatie te leggen. De woning is degelijk gebouwd met een betonconstructie en wordt verwarmd met centrale verwarming op gas – die wordt aangestuurd door de condensatie van Vaillant.

Uw voordeel
Omdat de EPC-score in de F-categorie valt is het van belang dat u op de hoogte bent dat er een renovatieverplichting is. Binnen de vijf jaar vanaf de authentieke akte moet een nieuw EPC opgemaakt worden met een maximum EPC in de D-categorie (bij sloop gelden er bepaalde uitzonderingen). Om dit te promoten heeft de Vlaamse overheid de Mijn VerbouwLening in het leven geroepen. Met deze lening kunnen renovaties gefinancierd worden die zowel focussen op woningkwaliteit als op het verbeteren van energieprestatie. Verder zijn er ook verschillende soorten premies die u kunt aanvragen voor financiële steun:
- voor enerzijds investeringen in energieefficiëntie – zoals dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, hoogrendementsglas, zonneboiler, warmtepomp, warmtepompboiler, condensatieketel…
- en anderszijds investeringen in woonkwaliteit – zoals elektriciteit, sanitair, binnenrenovatie, ramen en deuren…
De kers op de taart? U geniet een aanvullend verlaagd tarief van 1% (!) aan registratierechten onder voorwaarden – indien u gaat voor een ingrijpende energetische renovatie of sloop gevolgd door een heropbouw. Weet dat u bovendien mogelijks ook geniet van 6% btw in plaats van 21%. Gaat ook uw hartslag spontaan de hoogte in? Dan is snel bellen de boodschap.

Gegeerde locatie vlak bij centrum, parken en vlot bereikbaar
Uw nieuwe woning is gunstig gelegen in een buurt met veel groen, tussen de centrumkernen van Brasschaat en Ekeren. Hof De Bist ligt op fietsafstand: in het openbaar park liggen er sportvelden, looppaden en kinderen leven zich uit in de speeltuin. En voor winkels, kappers, boetieks en horeca hoeft u ook niet ver te gaan want deze vindt u op de Kapelsesteenweg en in winkelcentrum Patio Donk. U woont dus op een steenworp afstand van groen, het centrum van Brasschaat en scholen. In uw buurt zijn er bovendien onder andere clubs voor voetbal, tennis, golf en atletiek. Ook het zwembad is vlakbij. De bushaltes voor het openbaar vervoer naar stad Antwerpen liggen op 260 meter. En met de fiets staat u in amper 6 minuten aan het treinstation van Ekeren. Ook om naar het werk te pendelen, ligt de woning ideaal – want u hoeft maar 5 minuten te rijden tot de oprit van de E19 richting Breda of Antwerpen. Een toplocatie!

Overstromingsrapport: P-score: D; G-score: D.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, neem contact op via 03 344 88 88 of info@EST8.be.
Benieuwd hoeveel úw woning waard is? Maak een vrijblijvende afspraak.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 329.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.018
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1965
Grond oppervlakte
407 m2
Bewoonbare oppervlakte
195 m2
Referentie
6A0FP32ZMEBF
Makelaar Code
3670411
EPC Waarde
506 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
15 Mar 2024
€329.000 / Est8
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com