Home Te Koop Appartement 2180 Ekeren
Ferdinand Verbieststraat 57



immo Kaart

Ferdinand Verbieststraat 57, 2180 Ekeren

Appartement Te Koop in Ekeren
3 slaapkamers

Ferdinand Verbieststraat 57 - 2180 Ekeren - Perfect onderhouden hoekappartement op de eerste verdieping gelegen in de rustige wijk Rozemaai. Uitstekende ligging, nabij het natuurdomein Oude Landen en 5 minuten tot aan de A12 en E19. In de straat is voldoende parkeergelegenheid.

INDELING: Via de algemene inkom is er toegang tot de kelder. Hier heeft elke bewoner een grote opslagruimte die afgesloten kan worden. Met de trap of lift bereiken we de eerste verdieping waar zich de inkomdeur bevindt. Wanneer we het lichtrijke appartement binnenkomen, hebben we via de gang toegang tot alle ruimtes. We betreden eerst de gezellige leefruimte met grote raampartijen en een open keuken voorzien van alle toestellen. Via de keuken hebben we toegang tot het zuidelijk gericht balkon. Het appartemen t beschikt over 3 slaapkamers van 15m²/11m²/6.5m². Deze laatste is momenteel ingericht als dressing. De kamers zijn voorzien van elektrische rolluiken. De badkamer bevindt zich naast de slaapkamers en is erg praktisch ingericht: een grote inloopdouche, een lavabo en voorzien van volledige spiegelwand. Er is een apart toilet en een aparte wasplaats voorzien.

Dit appartement is gelegen in een residentie met 8 appartementen en werd 5 jaar geleden volledig gerenoveerd. Het dak werd recentelijk vernieuwd. De maandelijkse kosten bedragen 80 euro waarin het verbruik van het water verrekend is.

GEEN IMMO! Indien u een bezoek wenst kan u me altijd bereiken via michielsenstephanie@gmail.com of op het nummer 0475/86.50.22.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 219.000
Kadastraal Inkomen
€ 852
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1964
Referentie
8278120210810171844
EPC Waarde
395 kWh/m2
EPC Label
D
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
10 Aug 2021
€219.000 / --
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com