Kaart

3941 Eksel Appartement Te Koop
89 m² wonen
736 m² perceel
2 slaapkamers

Met zijn sfeervolle uitstraling nodigt dit charmante 2 slaapkamer appartement in Eksel je uit om te genieten van de rust en schoonheid van de natuur zonder in te leveren op moderne gemakken. Dit unieke appartement is ideaal gelegen in een regio die bekend staat om zijn weelderige natuur en adembenemende landschappen, waardoor het een echt paradijs is voor natuurliefhebbers. Ondanks dat je omringd bent door de natuur, zijn de nodige voorzieningen zoals winkels, scholen, restaurants en recreatieve faciliteiten slechts een steenworp verderop.

Dit charmante appartement bevindt zich op de eerste verdieping van een rustig appartementsgebouw, waarbij comfortabel wonen centraal staat. De ingang leidt je naar alle ruimtes in het appartement, waaronder een lichte en ruime woon- en eetkamer, een geïnstalleerde keuken en een praktische berging voor extra opslagruimte. De badkamer is uitgerust met een toilet, een douche in het bad, een wastafel en heeft aansluitingen voor een wasmachine. Verder beschikt het appartement over twee royale slaapkamers en een groot terras met zonnetent, perfect om te genieten van de buitenlucht en ontspanning.

Het appartement wordt verwarmd door elektriciteit en heeft maandelijkse gemeenschappelijke kosten van 90 euro. Door zijn gunstige ligging en aantrekkelijke kenmerken, is dit appartement niet alleen ideaal voor eigen bewoning, maar ook een uitstekende investeringsmogelijkheid. Met zijn royale terras als extra troef, biedt dit appartement een perfecte balans tussen comfortabel en praktisch wonen.

* * *

Vraag 1: Waar is dit 2-slaapkamer appartement gelegen?
Antwoord 1: Dit appartement is gelegen in Eksel, bekend om zijn weelderige natuur en mooie landschappen.

Vraag 2: Wat zijn de belangrijkste kenmerken van dit appartement?
Antwoord 2: Dit appartement op de eerste verdieping beschikt over een inkomhal, leef- en eetruimte, geïnstalleerde keuken, berging, badkamer, twee slaapkamers en een groot terras met zonnetent.

Vraag 3: Welke voorzieningen zijn in de buurt van dit appartement?
Antwoord 3: Ondanks dat het appartement omgeven is door natuur, liggen winkels, scholen, restaurants en recreatieve voorzieningen op een korte afstand.

Vraag 4: Wat zijn de bijzonderheden van dit appartement?
Antwoord 4: De bijzonderheden van dit appartement zijn het grote terras, de gunstige en centrale locatie, en het kan gebruikt worden als investering of eigen bewoning. De verwarming is op elektriciteit en de gemeenschappelijke kosten bedragen 90,00 euro per maand.

Vraag 5: Wat is de indeling van de ruimtes in het appartement?
Antwoord 5: Bij het betreden van de inkomhal krijgt u toegang tot alle ruimten in het appartement. Aan de voorzijde bevindt zich de leef- en eetruimte, naast de geïnstalleerde keuken. Er is een handige berging voor extra opslagruimte. De badkamer is uitgerust met een toilet, douche in bad en wastafel, evenals aansluitingen voor een wasmachine. De twee ruime slaapkamers zijn ideaal gelegen achteraan in het appartement.

* * *

Charmant 2 slaapkamer appartement met groot terras
Ligging: Dit charmante appartement is gelegen in Eksel, een waar paradijs voor elke natuurliefhebber gezien deze gemeente bekend staat om zijn weelderige natuur en mooie landschappen. Hoewel je omringd bent door de natuur, zijn alle benodigde voorzieningen wel nabijgelegen. Winkels, scholen, restaurants en recreatieve voorzieningen liggen op een korte afstand, waardoor je kunt genieten van het comfort van het dorpsleven zonder concessies te doen aan gemak.
Indeling: inkomhal, leef- en eetruimte, keuken, berging, badkamer, slaapkamer 1, slaapkamer 2, terras.
Beschrijving: Dit charmante appartement gelegen op de eerste verdieping van een rustig en aangenaam appartementsgebouw, biedt comfortabel wonen op een handige locatie. Bij het betreden van de inkomhal krijgt u toegang tot alle ruimten in het appartement. Aan de voorzijde bevindt zich de lichte en ruime leef- en eetruimte. Grenzend aan de leef- en eetruimte bevindt zich een geïnstalleerde keuken. Een handige berging biedt extra opslagruimte. De badkamer is uitgerust met een toilet, douche in bad en wastafel, evenals aansluitingen voor een wasmachine. Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers, ideaal gelegen achteraan in het appartement. Verder is er een royaal terras met zonnetent, perfect om te genieten van het buitenleven en ontspanning. Kortom, dit appartement biedt een ideale combinatie van comfortabel en praktisch wonen, met een aangenaam terras als extra pluspunt.
Bijzonderheden:
- Groot terras
- Gunstig en centraal gelegen
- Ideaal als investering of als eigen bewoning
- Verwarming op elektriciteit
- Gemeenschappelijke kosten 90,00 euro p/m

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 235.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1992
Grond oppervlakte
736 m2
Bewoonbare oppervlakte
89 m2
Referentie
KSPHWONS4S16
Makelaar Code
130353
EPC Waarde
231 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
07 Apr 2024
€235.000 / Heylen Vastgoed
11 Feb 2024
€249.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com