Home Te Koop Appartement 1050 Elsene
Kindermansstraat 1
Kaart

Kindermansstraat 1

1050 Elsene Appartement Te Koop
85 m² wonen
2 slaapkamers

Kindermansstraat 1 - 1050 Elsene - Dit adembenemende 2-slaapkamer appartement, gelegen in de geliefde Kindermansstraat 1 te Elsene, biedt een perfecte combinatie van comfort, stijl en locatie. Op slechts 300 meter van het bruisende Kastelijnplein, geniet dit eigendom van een centrale ligging met alle voorzieningen binnen handbereik.
Met een ruime oppervlakte van 85m² en gelegen op de 2de verdieping, is dit appartement volledig ingericht door een interieur architect, wat zorgt voor een moderne en elegante uitstraling. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een lichtrijke inkomhal met vestiaire, leidend naar een gezellige leefruimte waar u kunt ontspannen en genieten van de comfortabele ambiance. Vanuit de leefruimte is er toegang naar de 2 terrassen (6m²) en de volledig ingerichte keuken is een droom voor kookliefhebbers, uitgerust met moderne apparatuur en voldoende opbergruimte. Daarnaast is er een prachtige badkamer met bad en lavabomeubel, een aparte wasruimte en een gastentoilet voor bezoekers. Het appartement beschikt over twee volwaardige ruime slaapkamers.
Het appartement ligt in één van de meest trendy wijken van Brussel, waar je de hippe restaurants en bars in de buurt hebt. Openbaar vervoer is zeker een troef, aangezien de tram- en bushaltes op een steenworp afstand van het appartement liggen. Goede invalswegen en verbindingswegen via de kleine ring (200m) brengen je makkelijk op je bestemming.
Extra's: EPC klasse D (169 kWh EPm²/jaar), elektriciteit attest in aanvraag (conform), tegel- en parketvloeren, PVC raamprofiel, dubbele beglazing, verwarming op stookolie, ventilatiesysteem, stedenbouwkundige inlichtingen aanwezig, gemeenschappelijke kosten bedragen €150 per maand (inclusief verwarming, syndicus, onderhoud en brandverzekering), kadastraal inkomen bedraagt €1.239,00 en momenteel verhuurd (€1.450+€200) Het appartement wordt compleet gemaakt met een kelder (nummer 19)
Mis deze unieke kans niet om te wonen in één van de meest gewilde wijken van Elsene. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging en maak uw droom van luxe stadsleven waar!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 420.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.239
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
85 m2
Referentie
N5A20A3OPMKU
Makelaar Code
BRUVK2024012
EPC Waarde
169 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
in aanvraag
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
nee
Dagvaarding uitgebracht
nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
02 May 2024
€420.000 / Immo Francois
18 Apr 2024
€435.000 / Immo Francois
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com