Kaart

9140 Elversele Appartement Te Koop
95 m² wonen
424 m² perceel
2 slaapkamers

Dit prachtige appartement op de eerste verdieping bevindt zich in een recente, kleinschalige residentie aan het sfeervolle kerkplein. De locatie is ideaal: dichtbij openbaar vervoer, winkels, uitvalswegen en zelfs de Schelde is slechts een steenworp verwijderd.

Bij binnenkomst in het appartement wordt u verwelkomd door een hal met een bezoekerstoilet en een handige vestiairekast. De woonkamer is licht en ruim dankzij grote ramen met elektrische screens. De volledig uitgeruste keuken, compleet met kookeiland, draagt bij aan het open gevoel van de ruimte. Het interieur wordt verder verfraaid door een prachtige parketvloer.

Het appartement beschikt over twee slaapkamers, waarvan één met ingebouwde kasten. De stijlvolle badkamer is een oase van rust, voorzien van een inloopdouche, dubbele wastafel en een apart toilet. Daarnaast is er een aparte berging met ruimte voor een wasmachine en droger.

Buiten kunt u genieten van een aangenaam terras met een prachtig uitzicht. Het appartement is ook energiezuinig. Een autostaanplaats, bereikbaar via een autolift, en een kelderberging voor extra opslagruimte zijn inbegrepen in de prijs.

Dit schitterende appartement, zeer centraal gelegen, is een uitstekende kans voor alleenstaanden of koppels, als vaste verblijfplaats of als investering. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

* * *

Tegen het decor van het mooie kerkplein, vinden we dit upscale appartement, gelegen op de 1ste verdieping van een kleinschalige en recente residentie. Gelegen vlakbij openbaar vervoer, winkels en uitvalswegen, zelfs de Schelde ligt in vogelvlucht maar op een steenworp afstand. Rustig, sfeervol en direct waar je moet zijn: zo woon je hier.

Je betreedt het appartement via de inkom, voorzien van een bezoekerstoilet en praktische vestiairekast. Aansluitend kom je in de leefruimte, die dankzij grote raampartijen - uitgerust met elektrische screens - baadt in natuurlijk licht. Hier vind je ook een volledig uitgeruste keuken, inclusief kookeiland. Dankzij de hoekligging heb je een heel ruimtelijk en open gevoel. De aanwezigheid van parket zorgt voor een extra gezellige touch. Op het aangename terras is het zomers genieten met een prachtig uitzicht op de omgeving.

Dit energiezuinige appartement biedt plaats aan 2 slaapkamers, waarvan eentje met maatwerk kasten. De klassevolle badkamer met heerlijke inloopdouche, dubbele lavabo en apart toilet is een walhalla van rust. Superhandig is ook de aparte berging met plaats voor wasmachine en droogkast. En last but not least: een autostaanplaats (te bereiken met autolift) en een kelderberging voor extra opbergruimte (beide inbegrepen in de prijs).

Dit schitterende, supercentraal gelegen, appartement is een absolute buitenkans voor singles of koppels, als pied-à-terre of als investering!

Meer info? Contacteer ons op 03 502 98 74 of alexandra@claves.be.

Vastgoedinfo in aanvraag

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 349.000
Kadastraal Inkomen
€ 812
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2020
Grond oppervlakte
424 m2
Bewoonbare oppervlakte
95 m2
Referentie
UEI0KWG1QMO3
Makelaar Code
3710679
EPC Waarde
59 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€349.000 / Claves Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com