Kaart

Ninovesteenweg

9300 Erembodegem Appartement Te Koop
3 slaapkamers

Plan een bezoek aan residentie 'Anneti' in Erembodegem, prachtig gelegen nabij de E40 opritten en op loopafstand van het centrum van Aalst. Hier bevindt zich een ruim gelijkvloers appartement van 125m², met terrassen aan zowel de voor- als achterzijde en geniet van het adembenemende uitzicht op de Osbroek.

Dit elegante appartement beschikt over drie slaapkamers, waarvan één momenteel functioneert als dressing. De riante leefruimte biedt een aangename uitkijk op het terras en een groene tuin. Voor de kookliefhebbers is er een semi-open, volledig uitgeruste keuken met een praktische bergruimte. Daarnaast is er een badkamer inclusief douche én bad, een afzonderlijk toilet, een extra bergruimte, hal en vestiaire. Tevens is er een aparte berging in de kelder inbegrepen.

Deze residentie combineert een tijdloze en luxueuze architectuur met energiezuinig wonen. Het appartement is uitgerust met CV op aardgas, dubbele beglazing, conforme elektriciteit en rondom isolatie. Verder is er een lift en een gemeenschappelijke fietsenstalling in het gebouw. Een optionele ondergrondse autostaanplaats kan apart worden aangekocht voor €20.000.

Neem voor meer informatie of om een bezoek te plannen contact met ons op via 053 89 99 66 of stuur een email naar info@immolierman.be.

* * *

Ninovesteenweg - 9300 Erembodegem - In residentie 'Anneti' te Erembodegem, vlak aan de opritten E40 en op wandelafstand van centrum Aalst, vinden we dit ruime gelijkvloerse appartement van 125m² terug. Terrassen zowel voor als achteraan, met een prachtige zicht op de Osbroek.

Het appartement heeft 3 slaapkamers, waarvan er 1 momenteel ingericht is als dressing. De leefruimte is groot en geeft mooi uit op het terras en groene tuin. De uitgeruste keuken is semi-open en heeft een handige berging. Verder een badkamer met douche én bad, apart toilet, nog een berging, hal en vestiaire. In de kelder nog een aparte berging inbegrepen.

De architectuur van dit gebouw is tijdloos, luxueus en tegelijk energiezuinig. Er is overal CV op aardgas, dubbele beglazing, conforme elektriciteit, isolatie rondom, ...

in het gebouw is een lift aanwezig en een gemeenschappelijke fietsenstalling. De ondergrondse autostaanplaats kan apart aangekocht worden voor €20.000.

Voor alle info en het plannen van een bezoek, contacteer ons op 053 89 99 66 of via mail naar info@immolierman.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 369.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.333
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
DTI-Y9WPDBPM
Makelaar Code
4b5a960f-b746-46b4-bb1d-c3b3ea
EPC Waarde
165 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240309-0003160460-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
25 Mar 2024
€369.000 / Immo Lierman
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com