Home Appartement 9320 Erembodegem
Termurenlaan 12-bus-3-03
Kaart

Termurenlaan 12-bus-3-03

9320 Erembodegem Appartement
60 m² wonen
62 m² perceel
4 slaapkamers
€199.000

Ontdek dit prachtig duplex-appartement dat zich in de serene omgeving bevindt aan de oevers van de Dender. Gelegen op slechts 200 meter van het schilderachtige dorp van Erembodegem, biedt dit appartement je een toevluchtsoord van rust en kalmte.

Het lichtrijke appartement zelf is mooi ingericht en straalt een aangename sfeer uit. Het hart van dit charmante verblijf is ongetwijfeld de gezellige, ruime woonkamer die naadloos overgaat in een open keuken. Daarnaast beschikt het over een terras waar je volop kan genieten van je omgeving. Je vindt er ook een gastentoilet en een aparte berging voor al je opslagbehoeften.

De comfortabele slaapkamer nodigt uit tot rust en ontspanning. De ingerichte badkamer, compleet met lavabo-douche en toilet, zorgt voor een plek om te verfrissen en te ontspannen na een lange dag.

Buiten het appartement kan je gebruik maken van de gemeenschappelijke fietsenberging. De mooi aangelegde gemeenschappelijke tuin zorgt voor een groene oase waar je kunt genieten van de buitenlucht.

Dit appartement is ideaal voor alleenstaanden, starters of als investering. Mis deze kans niet om een stukje vrede en rust te bezitten aan de oevers van de Dender in Erembodegem.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Termurenlaan 12-bus-3-03 - 9320 Erembodegem - Zeer rustig gelegen, mooi ingericht duplex-appartement aan de oevers van de Dender op 200 m van het dorp van Erembodegem. Dit zeer lichtrijk appartement beschikt over een gezellige en ruime woonkamer met open ingerichte keuken en terras, gastentoilet, aparte berging, ingerichte badkamer voorzien van lavabo-douche, toilet en 1 ruime slaapkamer. Voorzien van gemeenschappelijke fietsenberging en mooi aangelegde, gemeenschappelijke tuin. Ideaal voor alleenstaande, starters op als investering.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 199.000
Kadastraal Inkomen
€ 712
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2011
Grond oppervlakte
62 m2
Bewoonbare oppervlakte
60 m2
Referentie
8OT4OJM6ZYA5
Makelaar Code
1420CC
EPC Waarde
101 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240224-0003154136-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
15 Mar 2024
€199.000 / Woonservice
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com