Home Appartement 9320 Erembodegem
Termurenlaan 14CD-bus-02
Kaart

Termurenlaan 14CD-bus-02

9320 Erembodegem Appartement
102 m² wonen
€299.000

Ontdek dit lichtrijke appartement, gelegen in een zeer rustige buurt dichtbij de Dender en op slechts 200 meter van het charmante Erembodegem. Dit gelijkvloers appartement baadt in het licht en straalt gezelligheid uit. De ruime woonkamer, met zijn warme parketvloer en overvloed aan natuurlijk licht, vloeit naadloos over naar de open keuken. Deze is uitgerust met gloednieuwe toestellen voor extra kookcomfort.

Het ruime, overdekte terras biedt een prachtig uitzicht op de Dender en de pastorijtuin, waardoor je elk seizoen kan genieten van de omringende natuur. Het appartement beschikt over een gastentoilet met handwasser en een volledig ingerichte badkamer met lavabo, douche, ligbad en een extra toilet. Daarnaast heeft het appartement twee slaapkamers, beide voorzien van een parketvloer, waarvan één met toegang tot het terras.

Praktische bergruimte wordt geboden door een ruime, afzonderlijke was- en bergplaats, evenals een aparte kelderberging. Voor fietsliefhebbers is er een gemeenschappelijke fietsenberging voorzien, en iedereen kan genieten van de prachtig aangelegde gemeenschappelijke tuin. Kortom, dit appartement is ideaal voor natuurliefhebbers, wandelaars en fietsfanaten.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Termurenlaan 14CD-bus-02 - 9320 Erembodegem - Zeer rustig gelegen en gezellig appartement nabij de Dender op 200 m van het dorp van Erembodegem. Dit zeer lichtrijk appartement op het gelijkvloers beschikt over een ruime woonkamer met veel lichtinval en voorzien van parketvloer, open ingerichte keuken voorzien van nieuwe toestellen, ruim overdekt terras met zicht op de Dender en de pastorijtuin, gastentoilet met handwasser, ingerichte badkamer voorzien van lavabo-douche-ligbad en toilet, ruime afzonderlijke berging/wasplaats en 2 slaapkamers (parketvloer) waarvan 1 met terras. Aparte kelderberging. Voorzien van een gemeenschappelijke fietsenberging en mooie gemeenschappelijke aangelegde tuin. Ideaal voor mensen die houden van de natuur, fietsen, wandelen, ...

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 299.000
Kadastraal Inkomen
€ 1.091
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2010
Bewoonbare oppervlakte
102 m2
Referentie
SH9U1W6846C3
Makelaar Code
1400CC
EPC Waarde
336 kWh/m2
EPC Label
D
EPC Certificaat
20220512-0002602396-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Ja
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
15 Mar 2024
€299.000 / Woonservice
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com