Home Te Koop Appartement 9320 Erembodegem
Erembodegem-Dorp 113-5
Kaart

Erembodegem-Dorp 113-5

9320 Erembodegem Appartement Te Koop
95 m² wonen
2 slaapkamers

Op zoek naar een stijlvol en comfortabel appartement in hartje Erembodegem? Gevestigd op de derde verdieping van een gebouw met lift, biedt dit zonnige appartement het beste in modern wonen. Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een inkomhal, compleet met ingemaakte kast en gastentoilet om uw gasten van alle gemakken te voorzien.

Het hart van het thuis is de gezellige woonkamer, die naadloos overgaat in de eetruimte en de volledig ingerichte open keuken, waar u kunt genieten van een overvloed aan natuurlijk licht. Er zijn ook twee ruime slaapkamers, de perfecte toevluchtsoord na een lange dag, evenals een moderne badkamer uitgerust met een inloopdouche met regendouche en een chique lavabomeubel.

Aan bergruimte geen gebrek - de woning beschikt over een handige berging en een grote zolder. Buiten kunt u genieten van uw eigen privé buitenruimte op het ruime, zonovergoten terras aan de voorkant, compleet met zonnewering voor de warmere maanden, of u kunt het tweede terras aan de achterkant gebruiken om te genieten van de ondergaande zon.

Als extra bonus is er ook een garagebox bij het appartement inbegrepen, ideaal gelegen aan de achterkant van het gebouw. Met toevoegingen zoals hoogrendementsbeglazing, centrale verwarming op aardgas, airconditioning, een parlofoon en meer, is dit appartement echt ongeëvenaard in comfort en gemak.

Zin in een virtuele rondleiding? Ga naar my.matterport.com om dit prachtige appartement van binnenuit te ontdekken. Voor meer informatie of om een bezoek te plannen, kunt u contact opnemen met Jonas op jonas@immotijl.be of bel 0477 17 44 20. Met winkels en het station op loopafstand en belangrijke invalswegen vlakbij, is uw nieuwe thuis wachten op u in Erembodegem.

* * *

Erembodegem-Dorp 113-5 - 9320 Erembodegem - Dit appartement bevindt zich op de 3de verdieping (lift aanwezig) en beschikt over een inkomhal met ingemaakte kast en gastentoilet, een gezellige woonkamer met eetplaats en ingerichte open keuken met veel lichtinval, 2 ruime slaapkamers, een badkamer (inloopdouche met regendouche en lavabomeubel) en een handige berging. Er is tevens een grote zolder (luik) aanwezig.

Vooraan is een zonnig en ruim terras aanwezig, voorzien van zonnewering. Achteraan kan men genieten van de ondergaande zon op het 2de terras!
Een extra troef is de bijhorende garagebox gelegen achteraan het gebouw.

Dit appartement is voorzien van hoogrendementsbeglazing, CV op aardgas, airco, zonnewering, parlofoon, ... Neem gerust al eens een kijkje binnenin via onze virtuele rondleiding: my.matterport.com

Ideaal gelegen in hartje Erembodegem, op wandelafstand van winkels en station! Tevens kortbij belangrijke invalswegen! Voor meer info en/of een bezoek, contacteer Jonas via jonas@immotijl.be of 0477 17 44 20.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 270.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1981
Bewoonbare oppervlakte
95 m2
Referentie
WSSHPBC-RSTM
Makelaar Code
5917443
EPC Waarde
259 kWh/m2
EPC Label
C
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
16 Mar 2024
€270.000 / Immo Tijl
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com