Home Te Koop Appartement 9420 Erpe-Mere
Oudenaardsesteenweg 694-A3
Kaart

Oudenaardsesteenweg 694-A3

9420 Erpe-Mere Appartement Te Koop
142 m² wonen
3 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Ontdek dit instapklare duplex appartement in Bambrugge, centraal gelegen en op een steenworp afstand van de verbindingsweg tussen Aalst en Zottegem. Met maar liefst drie slaapkamers en een royale 142 vierkante meter aan bewoonbare oppervlakte, biedt dit lichte en ruime appartement meer dan alleen comfort.

Bij het betreden van de eerste verdieping ontdekt u een riant uitgestrekte woonkamer die naadloos overgaat in een modern en volledig uitgeruste open keuken. Daarnaast bevindt zich een aparte bergruimte, perfect voor extra opslag. De slaapkamer op deze verdieping is voorzien van een handige dressing en heeft een directe toegang tot een stijlvolle badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche en een zelfstandig ligbad. Een apart toilet maakt deze verdieping compleet.

De tweede verdieping herbergt nog twee extra slaapkamers voor optimaal wooncomfort. Ook beschikt u over een grote garage, uitgerust met elektriciteit en water.

Dit duplex appartement is ideaal voor wie op zoek is naar een perfect afgewerkte en ruime woning op een gunstige locatie. Bovendien is de E40 bereikbaar binnen vijf minuten. Bent u eerder geïnteresseerd in vastgoedinvesteringen? Dan biedt dit pand door zijn aantrekkelijke locatie en grootte een mooie kans op een aanzienlijke huuropbrengst. Laat deze kans niet liggen en plan uw bezichtiging vandaag nog.

* * *

Oudenaardsesteenweg 694-A3 - 9420 Erpe-Mere - BAMBRUGGE - Instapklaar en zeer centraal gelegen duplex appartement met 3 slaapkamers.

Deze woonentiteit beschikt over méér dan gewoon comfort. Met haar bewoonbare oppervlakte van 142m² geniet U van voldoende ruimte om aangenaam te wonen.
Het appartement bestaat op de eerste bouwlaag uit een heel ruime woonkamer met aansluitend een open en volledig ingerichte keuken, aparte berging met stockage, een slaapkamer met dressing, toilet en een badkamer met dubbele wastafel, inloopdouche en vrijstaand ligbad.
Op de tweede bouwlaag bevinden zich nog eens 2 slaapkamers.
Verder is bij deze eigendom nog een grote garage (elektriciteit en water) inbegrepen

Bent U op zoek naar een instapklaar ruim duplex appartement op een gunstige locatie (verbindingsweg Aalst - Zottegem) op slechts 5 min van E40; zoekt U een investering voor verhuur met mooie huuropbrengst, dan is deze eigendom zeker het bekijken waard!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Kadastraal Inkomen
€ 739
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2008
Bewoonbare oppervlakte
142 m2
Referentie
VDWZO3G92UMQ
Makelaar Code
5743586
EPC Waarde
112 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20230613-0002917486-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Verkavelingsvergunning
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com