Home Te Koop Appartement 9420 Erpe-Mere
Oudenaardsesteenweg 204-2
Kaart

Oudenaardsesteenweg 204-2

9420 Erpe-Mere Appartement Te Koop
103 m² wonen

Gelegen op een zeer gunstige locatie in Erpe-Mere, vlakbij een bushalte en op korte afstand van verschillende treinstations, vindt u dit lichte, gelijkvloerse appartement met terras en tuin. De ligging is ideaal, op 3 km van het station Burst, 6 km van het station Aalst en slechts 800 meter van het station Erpe.

Het appartement beschikt over een voortuin met terras en een grotere, zuidwestelijk georiënteerde tuin aan de achterzijde. Deze tuin heeft een groot terras van 25m2 en is prachtig aangelegd. Ook bevinden zich hier de garage en een parkeerplaats.

Het appartement is toegankelijk via de hoofdingang of via de keukendeur aan de zijkant. Binnen vindt u een aparte inkomhal met gastentoilet. Door de vele glaspartijen geniet u van veel lichtinval en zicht op de leefruimte. De keuken is ruim en voorzien van een vaatwasser, inbouwmicrogolf en oven. De leefruimte bestaat uit een eetkamer en salon. Via de keuken kunt u het terras aan de voorzijde bereiken.

De slaapkamers bevinden zich aan de achterzijde van het appartement. Een slaapkamer van 17m2 en een van 15m2 worden gescheiden door een modern gerenoveerde badkamer met vloerverwarming, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. De slaapkamer van 15m2 heeft een zeer groot terras, ideaal om te genieten van de goed georiënteerde tuin. Ook is er een kleine zolderbergruimte beschikbaar.

Het appartement is energiezuinig met een EPC C-label en de elektriciteit is conform. In 2019 werden het dak, het achterste terras vernieuwd en werd er een nieuwe brander geplaatst. Daarnaast werd de badkamer volledig gerenoveerd. De maandelijkse kosten bedragen €275 en omvatten syndicuskosten, brandverzekering, schoonmaak van de gemeenschappelijke delen, tuinonderhoud en water- en verwarmingskosten.

Een extra garage kan worden aangekocht voor €25000. Bezoekers zijn welkom elke woensdag van 18-20u en zaterdag van 15-17u. Neem contact op via 053/789936 voor een bezoek ter plaatse.

* * *

Vraag 1: Waar is dit gelijkvloers appartement precies gelegen en hoe kan het bereikt worden?
Antwoord 1: Dit appartement is gelegen in Erpe-Mere, met een bushalte om de hoek. Het ligt op 3 km van het station in Burst, 6 km van het station in Aalst en 800 meter van het station in Erpe. Het appartement is zowel via de hoofdingang als via de keukendeur aan de zijkant bereikbaar.

Vraag 2: Wat is er bijzonder aan de indeling en inrichting van het appartement?
Antwoord 2: Het appartement heeft een aparte inkomhall met gastentoilet, een leefruimte die bestaat uit eetplaats en salon, en een keuken met zittoog. De glaspartijen zorgen voor extra lichtinval en zicht op de leefruimte. Verder zijn er 2 slaapkamers en een mooi gerenoveerde, moderne badkamer met vloerverwarming, inloopdouche, dubbele lavabo en toilet.

Vraag 3: Wat kunnen we verwachten van de buitenruimtes van het appartement?
Antwoord 3: Het appartement heeft een terras en tuin vooraan en een groot terras achteraan (25m2) met daarbovenop een ruime en zuidwestgeoriënteerde tuin. De garage met staanplaats ervoor is gelegen achteraan de tuin.

Vraag 4: Zijn er nog andere functies of faciliteiten in het appartement?
Antwoord 4: Ja, de keuken is voorzien van vaatwas, aparte ingebouwde microgolf en aparte oven. Er is ook een kleine zolderbergruimte ter beschikking en de elektriciteit is conform met een EPC C-label.

Vraag 5: Is er een mogelijkheid om een garage te kopen en wat zijn de bezoekuren?
Antwoord 5: Ja, het is mogelijk om een garage aan te kopen voor 25000 EUR. Bezoeken zijn mogelijk elke woensdag van 18-20u en elke zaterdag van 15-17u.

* * *

Oudenaardsesteenweg 204-2 - 9420 Erpe-Mere - Op een uiterst gunstige ligging te Erpe-Mere, bushalte om de hoek, gelegen op 3 km van het station te Burst en 6 km van het station te Aalst, 800 meter station Erpe, vonden wij voor u dit lichtrijk, gelijkvloers appartement met terras en tuin vooraan en groot terras achteraan (25m2) met daarbovenop een mooi aangelegde, ruime en zuidwestgeoriënteerde tuin. De garage met staanplaats ervoor, is gelegen achteraan de tuin. Het gelijkvloers appartement is bereikbaar zowel via de hoofdingang als via de keukendeur aan de zijkant. In het appartement is er een aparte inkomhall met gastentoilet. De glaspartijen zorgen voor zicht op de leefruimte en extra lichtinval. Vervolgens is er de keuken met zittoog. Verder is er de leefruimte bestaande uit eetplaats en salon. Het terras vooraan is bereikbaar via de keukendeur. Achteraan bevinden zich de slaapkamers, meerbepaald een slaapkamer van 17m2 en 1 van 15m2, daartussenin bevindt zich een mooi gerenoveerde, moderne badkamer. Voorzien van vloerverwarming, inloopdouche, dubbele lavabo en toilet. De slaapkamer van 15m2 is voorzien van een zeer groot terras en is het werkelijk genieten van het ideaal georiënteerde terras en tuin! De tijdloze keuken is voorzien van vaatwas, aparte ingebouwde microgolf en aparte oven. Tot slot is er nog een kleine zolderbergruimte ter beschikking. Electriciteit is conform en epc met C-label. In 2019 werd het dak vernieuwd, terras achteraan, plaatsen nieuwe brander, nieuwe badkamer. Algemene kosten bedragen maandelijks 275 eur (syndicus, brandverzekering, poetsen algemene delen, tuinonderhoud, warm en koud water, alsook verwarming.) MOGELIJK TOT AANKOPEN GARAGE VOOR 25000 EUR. Bezoeken zijn mogelijk elke woensdag van 18-20u en zaterdag van 15-17u. Contacteer ons voor een bezoek ter plaatse via 053/789936.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 285.000
Kadastraal Inkomen
€ 768
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1977
Bewoonbare oppervlakte
103 m2
Referentie
9-8-Q42JR1JB
Makelaar Code
6582
EPC Waarde
294 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20230318-0002837369-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Niet ingegeven
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
13 Feb 2024
€285.000 / Woonbemiddeling
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com