Kaart

Bosstraat 185

9420 Erpe-Mere Appartement Te Koop
70 m² wonen
1 slaapkamers

Op zoek naar een instapklaar appartement met één slaapkamer vol licht en gemak? Dit gezellige appartement bevindt zich op de tweede verdieping van een kleinschalig gebouw met slechts drie entiteiten. Geniet van een locatie dicht bij de op- en afrit E40 en op de verbindingsweg tussen Aalst en Zottegem - ideaal voor woon-werkverkeer.

Alle benodigde voorzieningen zijn binnen handbereik, met winkels en openbaar vervoer op slechts een korte wandeling van de voordeur. Het appartement zelf is recent volledig geschilderd en is uitgerust met lichtarmaturen en gordijnen, klaar om je nieuwe thuis te worden.

Extra's zijn onder andere een buitenstaanplaats en een privékelder van ongeveer 30 vierkante meter, waardoor je over extra opslagruimte beschikt. Houd er rekening mee dat het gebouw geen lift heeft en het appartement zelf heeft geen terras.

Het appartement is momenteel verhuurd, wat het ook een interessante investering maakt. Voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen, neem telefonisch contact met ons op of vul het online contactformulier in.

* * *

Bosstraat 185 - 9420 Erpe-Mere - Eénslaapkamer appartement op de 2de verdieping, in een kleinschalig gebouw met 3 entiteiten. Genieten van veel lichtinval, nabij de op- en afrit E40 en op de verbindingsweg Aalst - Zottegem. Winkels en openbaar vervoer op wandelafstand. Het appartement is volledig geschilderd, voorzien van lichtarmaturen en gordijnen. Kortom, instapklaar. Er is een buitenstaanplaats inbegrepen. De private kelder (+/- 30m²) is een extra meerwaarde. In het gebouw is geen lift. Het appartement heeft geen terras. Het appartement is op dit moment verhuurd. Contacteer ons telefonisch of via het online contactformulier voor meer informatie en een bezoek ter plaatse.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 180.000
Kadastraal Inkomen
€ 617
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2001
Bewoonbare oppervlakte
70 m2
Referentie
WH6B9QI-RDUB
Makelaar Code
5910629
EPC Waarde
235 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
2181914
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
12 Mar 2024
€180.000 / Welleman
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com