Kaart

Opaaigem 1-5

9420 Erpe-Mere Appartement
105 m² wonen
127 m² perceel
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Kom op zaterdag 30 maart tussen 10u en 13u langs voor een eerste bezichtiging (enkel op afspraak!) van dit schitterende, recent gebouwde appartement in Aaigem. Deze prachtige woning bevindt zich in een rustige, kleinschalige residentie met slechts zes units.

Bij binnenkomst verwelkomt het appartement u direct met zijn rijkelijk afgewerkte details en hoogwaardige materialen. De ruime inkomhal, voorzien van praktische inbouwkasten en een gastentoilet, zorgt voor een stijlvolle binnenkomst.

Het licht en de ruimte van de living zorgen voor een open sfeer, perfect aangevuld door een compleet uitgeruste open keuken. Voor culinaire liefhebbers is deze keuken een droom, met alle nodige toestellen en een chic keukeneiland dat naadloos uitvloeit in een eettafel. Het overdekte westgerichte terras, bereikbaar vanuit de leefruimte, biedt u de mogelijkheid om optimaal te genieten van het buitenleven.

Het appartement heeft twee comfortabele slaapkamers en een badkamer die van alle gemakken voorzien is, waaronder een douche en een bad. Met een ruime berging, uitgerust met wasmachineaansluitingen, ventilatiesysteem en uitgietbak, blijft alles netjes georganiseerd.

Voor extra opslag is er een kelderberging, makkelijk bereikbaar via lift of trap. Het appartement is onlangs professioneel geschilderd en is al voorzien van raambekleding, waardoor het direct klaar is om te bewonen.

Bent u nog op zoek naar parkeermogelijkheden? Er zijn optioneel drie autostaanplaatsen beschikbaar voor slechts € 20.000.

Als u dus een luxe appartement zoekt met alle comfort op een geweldige locatie, dan is dit uw kans. Aarzel niet en maak snel een afspraak! Neem voor informatie of een bezoek contact op via 053/60.65.60.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Opaaigem 1-5 - 9420 Erpe-Mere - EERSTE BEZOEKMOMENT ZAT. 30 MAART VAN 10u TOT 13u (enkel op afspraak!)

AAIGEM - Dit schitterende, recente appartement gelegen in een rustige en kleine residentie met slechts 6 eenheden vindt u het pittoreske Aaigem. Met hoogwaardige afwerking en materialen van topkwaliteit biedt dit appartement een weelde aan comfort en stijl. Vanaf het moment dat u binnenkomt, wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal met praktische inbouwkasten en een gastentoilet.

De leefruimte straalt ruimte en licht uit, met een uitgeruste open keuken die perfect aansluit op de zit- en eethoek. De keuken is een droom voor kookliefhebbers, compleet met alle benodigde apparatuur zoals een frigo, microgolf, oven, kookvuur, Dekton werkblad en een stijlvol keukeneiland met eettafel. Vanuit de leefruimte heeft u toegang tot het overdekte, westgerichte terras waar u kunt genieten van het buitenleven.

Dit appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers en een badkamer voorzien van zowel een douche als een bad. Ook is er een ruime berging met aansluitingen voor een wasmachine, het ventilatiesysteem en een uitgietbak, waardoor alles perfect georganiseerd blijft.

De kelderberging voor extra opslag is bereikbaar via lift of trap, voor het ultieme gemak. En alsof dat nog niet genoeg is, is dit appartement al voorzien van raambekleding en is het onlangs professioneel geschilderd, waardoor het direct klaar is om in te trekken.

Als extra bonus bieden we optioneel drie autostaanplaatsen aan voor € 20.000.

Bent u op zoek naar een luxueus appartement dat voorzien is van alle comfort op een leuke ligging. Aarzel dan niet en maak snel een afspraak! Info of een bezoek 053/60.65.60.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Kadastraal Inkomen
€ 960
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2018
Grond oppervlakte
127 m2
Bewoonbare oppervlakte
105 m2
Referentie
GF-KFNR4PGVF
Makelaar Code
5869155
EPC Waarde
44 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
41082-G-2016_186/EP16735/A001/D01/SD005
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig
Verkavelingsvergunning
Verkavelingsvergunning
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com