Kaart

Kerkstraat 50-2

2910 Essen Appartement Te Koop
52 m² wonen
1 slaapkamers

Dit aantrekkelijk gelegen dakappartement in Essen is het perfecte verblijf voor alleenstaanden, jonge koppels of zelfs een uitstekende optie voor investeerders die zoeken naar een opbrengsteigendom. De woning heeft een comfortabele oppervlakte van 52 vierkante meter en beschikt over één slaapkamer.

Het hoogtepunt van dit appartement is ongetwijfeld het royale terras van 15 vierkante meter, ideaal voor een gezellige zomeravond of om simpelweg te genieten van wat buitenlucht. Een ruime garagebox aan de achterzijde van het gebouw biedt voldoende plaats voor uw wagen of kan als extra opbergruimte dienen.

De locatie van het appartement is zeer gunstig. Het station van Essen bereik je al na een vijf minuten durende wandeling. Dit maakt dagelijkse pendelen eenvoudig en stressvrij.

Momenteel is dit appartement verhuurd, wat de potentie als opbrengsteigendom onderstreept. Op het vlak van energie presteert het appartement met een EPC van 606 kWh/m², wat resulteert in energielabel F. Houd er rekening mee dat dit appartement onder de wettelijke renovatieverplichting valt.

Ontdek dit sfeervolle dakappartement in het hartje van Essen, waar comfort en gemak samenkomen.

* * *

Kerkstraat 50-2 - 2910 Essen - Gunstig gelegen dakappartement van 52m² met 1 slaapkamer, groot terras van 15m² en ruime garagebox achter het gebouw. Ideaal voor jong koppel, alleenstaande, of als opbrengsteigendom. Station van Essen op 5 minuten wandelen ! Het appartement is momenteel verhuurd. EPC: 606 kWh/m², energielabel F. Het appartement valt onder de wettelijke renovatieverplichting.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 159.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1976
Bewoonbare oppervlakte
52 m2
Referentie
XW2XCHB3786C
Makelaar Code
2910 Essen
EPC Waarde
606 kWh/m2
EPC Label
F
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
19 Mar 2024
€159.000 / Immo De Laet
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com