Kaart

1040 Etterbeek Appartement
187 m² wonen
2 slaapkamers
€875.000

Gelegen in Etterbeek-Merode, tegenover het prachtige Jubelpark en op steenworp afstand van de Europese instellingen, verwelkomen we u graag in dit unieke penthouse. Het karakteristieke gebouw herbergt een duplex penthouse van 187 vierkante meter, voorzien van alle luxe en comfort. Het appartement strekt zich uit over de vierde en vijfde verdieping en is bereikbaar via een indrukwekkende entree met gastentoilet en garderobe.

Aansluitend aan de royale woonkamer vindt u een semi-open keuken, uitgerust met de meest moderne apparatuur. Tevens beschikt het penthouse over een ruim kantoor, ideaal voor thuiswerkers of ondernemers. Op de bovenste verdieping treft u een riante master suite met kleedruimte en een aangrenzende badkamer voorzien van dubbele wastafel, bad, douche en toilet. De tweede slaapkamer heeft eveneens een bijbehorende kleedruimte en doucheruimte.

Het hoogtepunt van dit penthouse is ongetwijfeld het dakterras van 25 vierkante meter, waar u in alle rust kunt genieten van het uitzicht over Brussel. Met respect voor oude elementen is het gebouw grondig gerenoveerd en voldoet het aan alle eisen van modern comfort. Aanvullend bieden wij de mogelijkheid tot het apart aankopen van kelderruimtes en parkeerplaatsen.

Dit vastgoedobject wordt verkocht onder registratierecht (12,5%). De energieprestatiecertificaat is C+. Wij nodigen u uit om dit unieke pand zelf te komen ontdekken bij L&P!

Onze makelaars kijken uit naar uw bezoek en staan klaar om u te verwelkomen in dit prestigieuze penthouse.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

ETTERBEEK-Merode, in een gebouw van karakter in de voorkant van het Jubelpark en dicht bij de Europese instellingen, prestigieuze PENTHOUSE (2slpk/1badk/1douche) in duplex van 187 m² met een prachtig TERRAS van 25 m² op het dak. Gelegen op de 4de en 5de verdieping, bestaat uit een inkomhal met gastentoilet en vestiaire. Ruime woonkamer die uitkomt op een super ingerichte semi-open keuken. Groot kantoor. Op de 5de verdieping, grote master suite met kleedruimte en badkamer (dubbele wastafel, bad, douche, WC). Tweede slaapkamer met mooie dressing en aangrenzende doucheruimte (wastafel, douche, WC). De grondige renovatie van het gebouw maakt het mogelijk oude elementen harmonieus te combineren met de eisen van modern comfort. Mogelijkheid om kelders en parkeerplaatsen te verwerven. VERKOOP ONDER INSCHRIJVINGSRECHT (12,5%)! EPC C+. Te ontdekken bij L&P !

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 875.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
187 m2
Referentie
BNUVPH6AJMIW
Prijs Geschiedenis
23 Mar 2024
€875.000 / Latour & Petit
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com