Home Te Koop Appartement 9940 Evergem
Sleidinge-Dorp 33-41
Kaart

Sleidinge-Dorp 33-41

9940 Evergem Appartement Te Koop
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Sleidinge-Dorp 33-41 - 9940 Evergem - REEDS 70 % VERKOCHT !!
Mogelijkheid tot aankoop onder 6% BTW indien u voldoet aan de voorwaarden.

Ligging

Nieuwbouwproject in het centrum van Sleidinge, effectief naast de kerktoren van Sleidinge. De Oost-Vlaamse gemeente Sleidinge is een deelgemeente van Evergem.
Sleidinge is een authentiek en gezellig dorpje waar er eetgelegenheden en handelszaken op wandelafstand zijn. Sleidinge geniet ook een onmiddellijke ontsluiting met de R4. Eveneens is er openbaar vervoer in de buurt. Kortom; alle charme van een dorpje althans, centraal gelegen vlakbij uitvalswegen, in de nabijheid van openbaar vervoer en verschillende handelszaken in de buurt.

Indeling

Het project Green Square bestaat uit ruime appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers alsook 1 handelspand. Er is een mix van verschillende types appartementen en penthouses verdeeld over 3 gebouwen. Alle appartementen van Green Square hebben een aangename buitenruimte. De architect integreerde een mooie groene long tussen de verschillende gebouwen.

Alle appartementen van Green Square zijn BEN, Bijna Energie Neutraal, zo zijn er ook zonnepanelen voorzien. Deze woongelegenheden worden hoogwaardig afgewerkt, zo is er standaard vloerverwarming voorzien aan de hand van een warmtepomp.
De kwalitatieve afwerking die standaard voorzien is, zal u ook kunnen herkennen aan de mooi voorziene budgetten voor parket, vloeren, keuken en sanitair.

Ondergronds zijn er staanplaatsen te koop (verplicht) alsook staanplaatsen waar een privatieve berging is aan gekoppeld. Stedenbouw in aanvraag.

Oplevering voorzien zomer 2025.

Wij bekijken graag de plannen en het lastenboek met u bij ons op kantoor of bij u thuis. Contacteer ons voor meer informatie of een afspraak

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
ZFBW8UC0YP4C
Makelaar Code
5627022
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com