Home Te Koop Appartement 1190 Forest
Avenue Brugmann - Brugmannlaan 87
Kaart

Avenue Brugmann - Brugmannlaan 87

1190 Forest Appartement Te Koop
55 m² wonen
1 slaapkamers

Mis deze zeldzame kans niet om een charmant appartement van 55 m² te kopen in een aantrekkelijke laan. Het appartement bevindt zich op de derde verdieping van een elegant gebouw uit de vroege 20e eeuw (1905). Dit unieke gebouw, dat bestaat uit slechts drie appartementen, is volledig gerenoveerd en beschikt over alle moderne voorzieningen.

In 2020 werd er een onafhankelijk condensatie verwarmingssysteem geïnstalleerd van het merk Viessmann. Ook is het appartement uitgerust met dubbele beglazing, waardoor het warmteverlies minimaal is. De gevel van het gebouw werd in 2021 volledig opgeknapt en ook de trapzaal werd grondig gerenoveerd. De energie-efficiëntieklasse van het appartement is PEB D-.

De ruime keuken is volledig uitgerust en klaar voor gebruik. De ideale locatie van het appartement is een bijkomende troef. Het ligt vlakbij winkels, openbaar vervoer en belangrijke hotspots van Ixelles en Saint-Gilles, zoals de Châtelain wijk en de Saint-Gilles markt.

Mis deze unieke kans niet en maak snel een afspraak om dit prachtig appartement te bezoeken!

* * *

Avenue Brugmann - Brugmannlaan 87 - 1190 Forest - À voir rapidement, rare opportunité !

A vendre : Charmant appartement de 55 m², situé au troisième étage d'un élégant immeuble datant du début du 20e siècle (1905). L'immeuble, composé de seulement 3 appartements, a été entièrement rénové. L'appartement bénéficie d'un chauffage à condensation indépendant de marque Viessmann installé en 2020, de fenêtres à double vitrage, d'une façade refaite en 2021, ainsi que d'une cage d'escalier rénovée. Classe énergétique PEB D-. La cuisine est équipée. Ce petit bijou est situé dans une avenue prisée, à proximité des commerces, des transports en commun et des points névralgiques d'Ixelles et de Saint-Gilles, tels que le quartier du Châtelain et le marché de Saint-Gilles.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 290.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1905
Bewoonbare oppervlakte
55 m2
Referentie
TA7G64O4DXFO
EPC Certificaat
20230607­0000646734­01­4
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
28 Mar 2024
€290.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com