Home Appartement 1190 Forest
Avenue Van Volxem - Van Volxemlaan 302
Kaart

Avenue Van Volxem - Van Volxemlaan 302

1190 Forest Appartement
130 m² wonen
2 slaapkamers
€439.500

Gevestigd in de charmante Wiels-wijk en op een steenworp afstand van alle voorzieningen en parken in Saint-Gilles en Forest, bieden we ons ruime en lichte gezinsappartement in VENDU te koop aan. Dit prachtige appartement is opgenomen in een rustig residentieel complex dat zich bevindt in de voormalige BATA fabrieken, die in 2012 volledig zijn omgebouwd tot hoogwaardige woningen. Ons appartement ligt verborgen van de drukte van Van Volxemlaan, wat een uniek gevoel van rust en privacy creëert.

Als u het appartement binnenkomt via de hal, wordt u begroet door een overvloed aan opbergruimte. Deze leidt verder naar een royale woonruimte van 60 m² met eikenhouten parketvloer en directe toegang tot een groot terras. De state-of-the-art keuken die een open verbinding heeft met de woonkamer, maakt koken en entertainen gemakkelijk en aangenaam.

Wat betreft de slaapplaatsen; er is een grote ouderslaapkamer die aansluit op een eigen badkamer, evenals een tweede slaapkamer en een aparte doucheruimte. Er is tevens een wasruimte beschikbaar en een separaat toilet. Het hele appartement heeft prachtige hoge plafonds, wat zorgt voor een loftgevoel.

Het pand is energiezuinig beoordeeld met een PEB C en beschikt over conforme elektriciteit. Ondanks het ruime formaat van 130m², zijn de energiekosten verrassend laag dankzij de hoogwaardige verbouwing. Een parkeerplaats is beschikbaar tegen een extra vergoeding van 30.000 euro.

Dit gezinsappartement wordt verkocht wegens een buitenlandse verhuizing. Makelaars, gelieve zich te onthouden. Bezichtigingen kunnen op afspraak aangevraagd worden door hier een bericht met uw contactgegevens achter te laten. Bedankt!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Avenue Van Volxem - Van Volxemlaan 302 - 1190 Forest - VENDU Dans le très agréable quartier Wiels, à 2 pas de toutes les commodités et des parcs de Saint-Gilles et Forest, au cœur d’une résidence constituée en clos en retrait de l’avenue Van Volxem, dans les anciennes fabriques BATA totalement transformées en logements de grande qualité en 2012, nous vendons notre spacieux et lumineux appartement familial de 130m². Il se compose d’un hall d’entrée avec placards, d’un espace de vie avec parquet chêne de 60 m² donnant sur une grande terrasse. Une cuisine hyper-équipée est ouverte sur le living. Côté hall de nuit se trouve une grande chambre parentale avec sa salle de bains, ainsi qu’une seconde chambre et une salle de douche. Buanderie et WC séparés. Tous les espaces jouissent d’une superbe hauteur sous-plafond. PEB C. Electricité conforme. Faibles consommations. Esprit Loft. Excellent état. Un emplacement de parking est disponible en sus au prix de 30.000euros. Bien familial vendu pour départ à l'étranger. Agences s'abstenir. Visites à demander sur rendez-vous par message ici avec vos coordonnées. Merci

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 439.500
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2012
Bewoonbare oppervlakte
130 m2
Referentie
19-4TZRUUEN5
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
28 Mar 2024
€439.500 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com