Home Te Koop Appartement 1570 Galmaarden
Brusselstraat 21-11
Kaart

Brusselstraat 21-11

1570 Galmaarden Appartement Te Koop
80 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek dit instapklare, gelijkvloerse appartement op een rustige locatie, slechts op wandelafstand van het centrum van Galmaarden. Het appartement heeft alles wat u nodig heeft voor onmiddellijk comfort en gemak.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een lichte en luchtige ruimte, dankzij de grote ramen. De inkomhal is voorzien van een handige vestiaire. In de ruime woon- en eetkamer met half open keuken kan u heerlijk ontspannen en genieten van uw maaltijden. De keuken is volledig uitgerust en klaar voor gebruik.

Het appartement beschikt over twee slaapkamers. De grootste kamer heeft een oppervlakte van 12 m² en de tweede kamer heeft een oppervlakte van 8,5 m², beiden voorzien van alle comfort. Daarnaast is er ook een praktische berging/wasplaats beschikbaar.

De badkamer en het toilet zijn modern en functioneel ingericht. Het appartement heeft een EPC B label, wat betekent dat het zeer energiezuinig is. Daarbovenop is de elektriciteit conform, is er CV aardgas, dubbel beglazing en is het asbestvrij.

Als kers op de taart, beschikt het appartement over een groot zuidgericht terras waar u helemaal tot rust kunt komen.

Bij de aankoop van het appartement is er ook een carport en buitenberging inbegrepen, voor een extra bedrag van €10.000. De maandelijkse lasten bedragen 52 euro.

We nodigen u uit om dit prachtig appartement in Galmaarden te komen bezoeken. Het zal zeker aan uw verwachtingen voldoen.

* * *

Brusselstraat 21-11 - 1570 Galmaarden - OPTIE ! Rustig gelegen, op wandelafstand van centrum Galmaarden, stellen wij u dit instapklaar gelijkvloers appartement voor met groot zuidgericht terras en carport. Dit lichtrijk appartement bestaat uit een inkomhal met vestiaire, living / eetplaats met half open ingerichte keuken, berging / wasplaats, 2 slaapkamers (12 en 8.5m2), badkamer en toilet. EPC B! Electriciteit conform, Cv aardgas, dubbele beglazing PVC, asbestvrij. Carport en buitenberging verplicht bij aan te kopen aan € 10.000. Maandelijke lasten 52€. Te bezoeken

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 285.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
80 m2
Referentie
WEC4WOJRK7L0
Makelaar Code
463-5088
Prijs Geschiedenis
09 Mar 2024
€285.000 / C21 A.T.G.
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com