Kaart

9890 Gavere Appartement Te Koop
Prijs op aanvraag Lening simuleren

* * *

Parkdomein Neerhof, prachtig wonen in de Neerstraat in Oud-Turnhout. Het nieuwbouwproject combineert met een grote parktuin, de voordelen van een groene woonomgeving met die van een centrale ligging. Technische keuzes leggen de nadruk op duurzame energie en aangenaam leefcomfort. Het nieuwbouwproject bestaat uit verschillende residenties met 1, 2 of 3-slaapkamerappartementen. De oppervlakten variëren van 83m² tot 152m², allen met terras van 10m² tot 54m². De ondergrondse parking biedt ruime staanplaatsen en kelderbergingen en is voorzien van een fietslift. Betaal DIT JAAR slechts 6 % i.p.v. 21 % BTW op de constructiewaarde ( Zie voorwaarden onder ‘download prijzen, plannen en documenten’)
Mooi wonen in hartje Oud-Turnhout
Nieuwbouwproject Neerhof bevindt zich in de Neerstraat in Oud-Turnhout. Met een grote parktuin wordt een groene omgeving gecreëerd op een boogscheut van het marktplein, winkels, restaurants, cafés en scholen. Er is een vlotte bereikbaarheid naar omliggende gemeentes en de autosnelweg Antwerpen-Eindhoven.
Het nieuwbouwproject wordt door Fransen Bouwonderneming omgetoverd tot een ware parel in Oud-Turnhout. Doordachte keuzes creëren een optimale combinatie tussen een luxueuze en hedendaagse uitstraling en functioneel gebruikscomfort. Op die manier biedt het project niet alleen een moderne woning in een mooie omgeving, maar is er ook voldoende aandacht voor het leefcomfort.

Luxueus en energiezuinig wonen
De duurzame nieuwbouw-appartementen worden voorzien van vloerkoeling en -verwarming met collectieve geothermische warmtepomp. Zo voelt de woning in de winter gezellig warm aan en geniet je van een aangename temperatuurverlaging in de zomer. Het ventilatiesysteem C+ zorgt voor voldoende gezonde luchtkwaliteit. Het gebouw is ook voorzien van zonnepanelen. Naast de voordelen voor een aangenaam leefcomfort, geniet u door deze energievriendelijke investeringen van een aanzienlijke besparing op de energiekosten.
De nieuwbouw-appartementen van parkdomein Neerhof worden voorzien van geothermische warmtepompen. In combinatie met de zonnepanelen zorgen deze ervoor dat de appartementen voldoen aan een E-peil van E20.
- Meest ecologische manier van verwarmen en koelen
- Hernieuwbare energie
- Betrouwbaar en stabiel: 75 % warmte uit de bodem
- Onderhoudsvriendelijk
- Hoog comfort zowel in de winter (verwarmen) als in de zomer (koelen)
- Lange levensduur
- Passieve koeling
Fiscale voordelen, kwaliteitsmaterialen en energiezuinigheid
Parkdomein Neerhof bestaat uit bijna-energieneutrale of BEN-appartementen. Dit zijn woningen die weinig tot geen energie verbruiken om te verwarmen, koelen, ventileren en om warm of koud water te produceren. De weinige energie die nodig is wordt zo veel mogelijk uit hernieuwbare energiebronnen gehaald. Het E-peil is een manier om uit te drukken hoe energiezuinig een gebouw is. Met een E-peil van 20 wordt bij dit nieuwbouwproject de lat nog hoger gelegd dan de huidige energetische normen. Bovendien biedt dit de bewoners een vrijstelling van onroerende voorheffing voor een periode van 5 jaar.

Het project wordt door Fransen Bouwonderneming omgetoverd tot een ware parel in Oud-Turnhout. Doordachte keuzes creëren een optimale combinatie tussen een luxueuze en hedendaagse uitstraling en functioneel gebruikscomfort. Op die manier biedt het project niet alleen een moderne woning in een mooie omgeving, maar is er ook voldoende aandacht voor het leefcomfort.

De verkoop van residenties A+B geschiedt onder de Wet Breyne. Dit garandeert de koper uitgebreide bescherming en ontneemt alle risico’s. U betaalt in schijven naarmate de werken vorderen. Residenties C + D zijn reeds afgewerkt en klaar om zijn eerste bewoners te verwelkomen.
Parkdomein Neerhof biedt uitstekende verhuuropportuniteiten en een mooie kans op meerwaardes. Bovendien kan je gebruik maken van onze optionele all-in verhuur en beheerservice.
Bekijk onze verhuur- en beheerdiensten hier.
Ga naar een kavel druk op de knop ‘bereken je rendement’ om een uitgebreid rendementsrapport op maat te downloaden.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
YSX8HN99C7TS
Makelaar Code
5834523
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com