Home Te Koop Appartement 9890 Gavere
Stationsstraat 70
Kaart

Stationsstraat 70

9890 Gavere Appartement Te Koop
72 m² wonen

Op zoek naar een prachtig, energiezuinig appartement met alle gemakken in de buurt? Kom dan zeker eens kijken bij dit gelijkvloerse appartement aan de Stationsstraat. Dankzij de gunstige ligging dichtbij school, openbaar vervoer en verbindingswegen, heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik.

Het recent gebouwde appartement in deze kleinschalige residentie is tot in de puntjes afgewerkt met hoogwaardige materialen. Het beschikt over een hal, een lichte leefruimte met open keuken, een handige berging, een apart toilet, een badkamer en 1 slaapkamer. De bewoonbare oppervlakte beslaat 72m², en daarbij komt nog een gezellig terras van 15 vierkante meter.

Niet alleen de afwerking is top, ook op het vlak van energie scoort dit appartement zeer goed. Dankzij de vloerverwarming en zonnepanelen zijn je energiefacturen verrassend laag. Betaal je liever minder BTW? Voor kopers die aan de voorwaarden voldoen, is aankoop mogelijk tegen 6% BTW.

Bij het appartement hoort ook een autostaanplaats, en er is een mogelijkheid tot aankoop van een tweede staanplaats. Bij de parkeerplaatsen zijn voorzieningen voor laadpalen reeds aanwezig.

De locatie tussen Oudenaarde en Gent maakt dit appartement extra interessant. In minder dan een kwartier rij je naar het Gentse Sint-Pietersstation! In de nabije omgeving van het appartement kan je genieten van prachtige wandelingen en fietstochten in de Scheldevallei.

Ben je benieuwd? Bezoek dan de virtuele rondleiding via my.matterport.com of vraag meer informatie aan via 052690691 of tom@immotijl.be.

* * *

Stationsstraat 70 - 9890 Gavere - Prachtig appartement GLVL, 1 kamer en mooi terras!

BTW 6% MOGELIJK / In de Stationsstraat, kortbij alle voorzieningen, openbaar vervoer, school en verbindingswegen, vindt u dit zeer mooi gelijkvloersvloersappartement in een kleinschalige residentie. Dit BEN-appartement (BijnaEnergieNeutraal) werd recent gebouwd en is tot in de puntjes afgewerkt met materialen van hoge kwaliteit. Indeling: hal, leefruimte en open keuken, berging, apart toilet, badkamer en 1 slaapkamer. Bewoonbare oppervlakte van 72m² en aangename terrastuin van 15 vierkante meter.

Vloerverwarming én zonnepanelen aanwezig = lage energiefacturen dankzij de uitstekende energiescore (E30). Aankoop aan 6% BTW is mogelijk voor wie aan de voorwaarden voldoet. Extra: een autostaanplaats is inbegrepen bij dit appartement! (en de aankoop van een tweede staanplaats is mogelijk). Voorzieningen voor laadpalen reeds aanwezig.

Dit appartement situeert zich op een bijzonder goede locatie, niet in het minst door de strategische ligging tussen Oudenaarde en Gent - het Gentse Sint-Pietersstation bereik je per auto op minder dan een kwartier! Vlakbij het appartement kan je mooie wandelingen en fietstochtjes maken in de Scheldevallei.

Bekijk alvast de virtuele rondleiding: my.matterport.com

Meer info en bezoeken: 052690691 of tom@immotijl.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 269.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
72 m2
Referentie
7TPPB4655QZ-
Makelaar Code
5904618
Prijs Geschiedenis
09 Mar 2024
€269.000 / Immo Tijl
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com