Home Te Koop Appartement 9890 Gavere
Stationsstraat 70
Kaart

Stationsstraat 70

9890 Gavere Appartement Te Koop
109 m² wonen

Maak kennis met dit prachtige appartement gelegen in de bruisende Stationsstraat. Deze rustige locatie biedt je het comfort van alle voorzieningen, openbaar vervoer en school dichtbij. Ook verbindingswegen zijn vlakbij, wat de mobiliteit nog meer bevordert. Het appartement is gesitueerd op de eerste verdieping van een kleinschalige residentie, waar uiteraard een lift aanwezig is voor je gemak.

Het appartement heeft zich een BEN-label weten te veroveren wat staat voor BijnaEnergieNeutraal, dankzij de hoogstaande kwaliteit van materialen waarmee het gebouwd is. Je stapt binnen in de inkomhal, vanwaar je toegang hebt tot een apart toilet, grote leefruimte en een fraai afgewerkte open keuken. Verder omvat het een berging, fantastische badkamer en twee slaapkamers.

Met maar liefst 109 m² bewoonbare oppervlakte en twee terrassen (7 m² vooraan en 14 m² achteraan) heb je voldoende ruimte om te genieten. De stijlvolle balustrades die nog worden voorzien, zorgen voor een extra touch. Een bijkomend voordeel is de vloerverwarming en zonnepanelen die bijdragen aan een uitstekende energiescore van E30, wat resulteert in lagere energiefacturen.

Bovendien is er een mogelijkheid tot aankoop met een laag BTW-tarief van 6%, mits voldaan wordt aan de voorwaarden. Een eigen parkeerplek is reeds inbegrepen bij de aankoop van het appartement, met een optie tot het kopen van een tweede parkeerplaats. Ook is er reeds voorziening voor laadpalen.

Vanwege de strategische ligging tussen Oudenaarde en Gent, met het Gentse Sint-Pietersstation op minder dan een kwartier rijden, geniet je ook van een uitstekende bereikbaarheid. In de nabije omgeving van het appartement kan je prachtige wandelingen en fietstochten maken in de Scheldevallei.

Een virtuele rondleiding is beschikbaar op my.matterport.com. Voor meer informatie of een bezoek, neem contact op via 052690691 of stuur een e-mail naar tom@immotijl.be.

* * *

Stationsstraat 70 - 9890 Gavere - Prachtig appartement, 2 kamers en staanplaats!

6% BTW MOGELIJK / In de Stationsstraat, kortbij alle voorzieningen, openbaar vervoer, school en verbindingswegen, vindt u dit zeer mooi appartement in een kleinschalige residentie op de eerste verdieping (LIFT AANWEZIG). Dit BEN-appartement (BijnaEnergieNeutraal) werd recent gebouwd en is tot in de puntjes afgewerkt met materialen van hoge kwaliteit. Indeling: inkomhal, apart toilet, grote leefruimte en fraaie open keuken, berging, fantastische badkamer en twee slaapkamers.

De bewoonbare oppervlakte is 109 vierkante meter, en het appartement beschikt over twee terrassen aan voorzijde (7m²) en achterzijde (14m²). Stijlvolle balustrades worden nog voorzien.

Vloerverwarming én zonnepanelen aanwezig = lage energiefacturen dankzij de uitstekende energiescore (E30). Aankoop aan 6% BTW is mogelijk voor wie aan de voorwaarden voldoet. Extra: een private autostaanplaats is inbegrepen bij dit appartement! (en de aankoop van een tweede staanplaats is mogelijk). Voorzieningen voor laadpalen reeds aanwezig.

Dit appartement situeert zich op een bijzonder goede locatie, niet in het minst door de strategische ligging tussen Oudenaarde en Gent - het Gentse Sint-Pietersstation bereik je per auto op minder dan een kwartier! Vlakbij het appartement kan je mooie wandelingen en fietstochtjes maken in de Scheldevallei.

Bekijk alvast de virtuele rondleiding: my.matterport.com

Meer info en bezoeken: 052690691 of tom@immotijl.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 339.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
109 m2
Referentie
CE92F8H16ZJR
Makelaar Code
5904686
Prijs Geschiedenis
09 Mar 2024
€339.000 / Immo Tijl
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com