Home Te Koop Appartement 9890 Gavere
Stationsstraat 70
Kaart

Stationsstraat 70

9890 Gavere Appartement Te Koop
162 m² wonen
3 slaapkamers

Stationsstraat 70 - 9890 Gavere - Fantastisch ruim duplexapp, 3 kamers en staanplaats!

BTW 6% MOGELIJK / In de Stationsstraat, kortbij alle voorzieningen, openbaar vervoer, school en verbindingswegen, vindt u dit zeer fraai duplexappartement in een kleinschalige residentie – met 3 kamers en twéé badkamers!

Dit BEN-appartement (BijnaEnergieNeutraal) werd recent gebouwd en is tot in de puntjes afgewerkt met materialen van hoge kwaliteit. Indeling tweede verdiep: inkomhal, apart gastentoilet, badkamer 1, slaapkamer, zeer grote leefruimte en open keuken, berging. Indeling derde verdiep: 2 slaapkamers, tweede badkamer en een extra toilet.

De bewoonbare oppervlakte is liefst 162 vierkante meter, en het appartement beschikt over twee terrassen aan voorzijde (7m²) en achterzijde (16m²). Stijlvolle balustrades worden nog voorzien. Uitzonderlijk pareltje voor wie houdt van ruimte. Tevens LIFT aanwezig.

Vloerverwarming én zonnepanelen = lage energiefacturen dankzij de uitstekende energiescore (E30). Aankoop aan 6% BTW is mogelijk voor wie aan de voorwaarden voldoet. Extra: een autostaanplaats is inbegrepen bij dit appartement! (en de aankoop van een tweede staanplaats is mogelijk). Voorzieningen voor laadpalen reeds aanwezig.

Dit appartement situeert zich op een bijzonder goede locatie, niet in het minst door de strategische ligging tussen Oudenaarde en Gent - het Gentse Sint-Pietersstation bereik je per auto op minder dan een kwartier! Vlakbij het appartement kan je mooie wandelingen en fietstochtjes maken in de Scheldevallei.

Bekijk alvast de virtuele rondleiding: my.matterport.com

Meer info en bezoeken: 052690691 of tom@immotijl.be

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 389.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
162 m2
Referentie
69WLOCCS2GRM
Makelaar Code
5904912
Prijs Geschiedenis
09 Mar 2024
€389.000 / Immo Tijl
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com