Kaart

2440 Geel Appartement
96 m² wonen
2 slaapkamers
€279.000

Gelegen in het aangename centrum van Geel, vindt u dit goed onderhouden appartement dat gebouwd is in 2010. Dankzij de strategische ligging geniet u van een vlotte toegang tot winkels en openbaar vervoer, allemaal op wandelafstand.

Het appartement, gevestigd op de tweede en tevens bovenste verdieping, is zowel via de lift als de trap bereikbaar. Het interieur karakteriseert zich door een ruime woonkamer, die naadloos overvloeit in een goed uitgeruste open keuken met dubbele spoelbak, koelkast, kookplaat, combi-oven en vaatwasser. De keuken geeft toegang tot een praktische berging/wasplaats.

Daarnaast wordt de woonkamer gekenmerkt door veel natuurlijk licht, wat bijdraagt aan een ruimtelijk gevoel. Vanuit de hal betreedt u de badkamer, uitgerust met een dubbele wastafel en inloopdouche, een apart toilet en 2 ruime slaapkamers. Verder heeft u ook nog toegang tot het terras, ideaal voor ontspannende momenten.

Een extra troef is de inclusie van een ondergrondse parkeerplaats en bergruimte in de verkoopprijs. Dit appartement is bovendien onderhoudsvriendelijk en dankzij het gunstige EPC B-certificaat (154 kWh) bent u zeker van een energiezuinige woning. De gemiddelde maandelijkse kost bedraagt €91. Maak uw woningdroom waar in het hartje van Geel met dit charmante en instapklare appartement.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Rustig gelegen appartement te Geel-centrum.
Het bouwjaar dateert van 2010 en het appartement verkeert in een goede staat van onderhoud.
Ligging: Pal in het centrum van Geel met alle winkels en het openbaar vervoer op wandelafstand. Indeling: Inkom, woonkamer, keuken, berging, toilet, badkamer, 2 slaapkamers, terras, kelderberging en autostaanplaats.Omschrijving: Het appartement bevindt zich op de tweede en tevens bovenste verdieping en is bereikbaar via de lift of trap.
We beschikken in dit knap appartement over een ruime leefruimte met open keuken dat uitgeeft op het terras.Aanpalend aan de geïnstalleerde keuken, uitgerust met dubbele spoelbak, koelkast, kookplaat, combi-oven en vaatwasser vinden we de bergruimte / wasplaats. De leefruimte laat zich tevens typeren door veel lichtinval en creëert zo een ruimtelijk gevoel.
Vanuit de hal hebben we ook toegang tot de badkamer bestaande uit een dubbele wastafel en inloopdouche, apart toilet en 2 ruime slaapkamers.
Verder zijn een ondergrondse parkeerplaats, alsook bergruimte inbegrepen in de verkoopprijs.
Extra: - EPC B 154 kWh- Gem. kost: € 91/maand- Onderhoudsvriendelijk- Lift aanwezig

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 279.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2010
Bewoonbare oppervlakte
96 m2
Referentie
1HBECO6RWCAB
Makelaar Code
98198
EPC Waarde
154 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€279.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com