Kaart

Kabienstraat 1

2440 Geel Appartement Te Koop
2 slaapkamers

Ontdek dit aanlokkelijke tweeslaapkamer appartement, strategisch gelegen in een rustige straat van het charmante Geel. Met zijn royale oppervlakte van ongeveer 90m2 biedt deze woning een aangename combinatie van ruimte en sereniteit, vlakbij alle stedelijke voorzieningen.

Dit moderne appartement, opgetrokken in 2017, garandeert u alle hedendaags comfort. Maar er is meer: u geniet er tevens van de luxe van een eigen tuin en een private carport. Meer nog, met een EPC-score van slechts 98 kWh voldoet deze woning aan alle geldende energienormen!

De woning beschikt over een riante woonkamer, badend in het licht, met een eethoek waar u sfeervolle diners kunt organiseren. De open keuken is volledig uitgerust met een kookplaat, dampkap, koelkast, heteluchtoven en vaatwasser. Daarnaast is er een praktische berging/wasplaats voorzien.

Het appartement telt verder twee ruime slaapkamers aan de rustige achterzijde van het gebouw, een badkamer met douche en dubbele wastafel, en een apart toilet.

Buiten treft u een oostgerichte, private tuin van 75m2 aan, compleet met terras en tuinberging. Hier kunt u volledig ontspannen in alle privacy. Aan de achterzijde van het gebouw bevindt zich eveneens uw carport, waarvoor de aankoop verplicht is aan een prijs van 15.000 euro.

Enkele bijzonderheden van dit gelijkvloers appartement: de rustige ligging nabij het centrum, de private tuin van 75m2, een EPC-score van 98 kWh en een elektrische keuring die conform is tot 2042. Vergeet ook niet dat de aanschaf van de carport verplicht is voor 15.000 euro.

* * *

Kabienstraat 1 - 2440 Geel - Dit gezellige tweeslaapkamer appartement van ca. 90m2 is gelegen in een rustige straat in het hart van het sfeervolle Geel. Op die manier combineert het appartement het beste van twee werelden, ruimte en rust nabij alle voorzieningen van het stadscentrum.

Gebouwd in 2017, biedt het appartement niet alleen modern comfort, maar ook de luxe van een eigen tuin en een privatieve carport. Daarnaast voldoet het met een EPC-score van 98 kWh ook aan alle hedendaagse energievoorschriften!

Het appartement omvat een ruime en lichtrijke woonkamer met eethoek. Daarnaast een open, ingerichte keuken voorzien van kookplaat, dampkap, koelkast, heteluchtoven en een vaatwasser. Verder vindt u ook een praktische berging/wasplaats. Op de nachthal vindt u enerzijds een badkamer met douche en dubbele wastafel, een apart toilet en daarnaast ook 2 ruime slaapkamers aan de achterzijde van het gebouw.

Achteraan vindt u een oostgerichte, privatieve tuin van 75m2 met terras en tuinberging. Hier geniet u alle privacy en rust. Verder vindt u achteraan het gebouw ook een carport, verplicht aan te kopen voor 15.000,- euro.

Bijzonderheden:
* Gelijkvloers appartement
* EPC-score van 98 kWh
* Rustige ligging nabij het centrum
* Privatieve tuin van 75m2
* Elektrische keuring conform tot 2042
* Carport verplicht bij aan te kopen voor 15.000,- euro

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 259.000
Kadastraal Inkomen
€ 731
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2017
Referentie
VXTIXYH63BWQ
EPC Waarde
98 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
13008-G-2015/00315/EP02120/A001/D01/SD002
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Mar 2024
€259.000 / Particulier
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com