immo Kaart

, 3600 Genk

Appartement Te Koop in Genk
2 slaapkamers

Dit prachtig appartement met groot zuid gericht terras, is gelegen in Residentie Bokrijkpark op de grens van Hasselt met Genk, in een mooie bosrijke omgeving.
Bokrijkpark is een prachtige residentie nabij het Domein Bokrijk, bestaande uit 4 kleine en 2 grotere appartementsblokken, die samen het gemeenschappelijk verwarmd buitenzwembad en de 2 petanquebanen omringen.
Het appartement dat we momenteel aanbieden is gelegen op de eerste verdieping van één van de kleine blokken (5 of 6 app.) met een oppervlakte van ca. 170m², waarbij de woonkamer en het groot terras van 27m² zuidelijk georiënteerd zijn. Tevens is er ingebouwde airco aanwezig.
Woon- en eetkamer vormen samen de open keuken, voorzien van inductie kookplaat, oven, combi-oven, vaatwasser, ingebouwd expresso koffiemachine van Miele, één mooie leefruimte met veel lichtinval door de grote ramen en een mooi overzicht over Bokrijkpark.
Dit appartement is voorzien van 2 slaapkamers, elk met een badkamer ensuite. De master bedroom is voorzien van een aansluitende dressingroom en de ruime badkamer is voorzien van dubbele wasbak, ligbad, douche en wc.
In de kelderverdieping is er een grote privéberging die bij het appartement hoort, een gemeenschappelijke berging per blok, handig voor tuinmeubelen op te bergen in de winter, een tijdelijke opslagplaats voor papierafval in afwachting van de papierophaling en een grote gemeenschappelijke fietsenberging.
De ondergrondse garage is te bereiken via de kelderverdieping van elke appartementsblok, waar ieder zijn individuele staanplaats heeft. Vanuit deze ondergrondse parking heeft men toegang tot de gemeenschappelijke fitnessruime voorzien van verschillende toestellen, alsook tot het saunagedeelte dat individueel te reserveren is en waarvoor een kleine bijdrage gevraagd wordt.
Er is mogelijkheid tot aankoop van een tweede autostaanplaats.
Het volledige domein is omheind, tuinen, paden en zwembad zijn steeds perfect onderhouden. Tevens is er op het domein een afvalhoek met vuilcontainers, waar men zijn gesorteerd afval kan deponeren.
Achteraan het domein is er een tweede ingangspoort waarlangs met toegang krijgt tot de gemeenschappelijke buitenparking, ideaal voor bezoekers of extra voertuigen te parkeren.
=> Het vorige EPC attest had een cijfer van 150kWh. Er werd recent een nieuw EPC attest opgesteld, waarbij rekening gehouden werd met de gemeenschappelijke delen, waarbij niet alle isolatiewaarden werden ingegeven, wat het nieuwe EPC een cijfer geeft van 241kWh.
Er wordt nog nagegaan of het EPC attest van de gemeenschappelijke delen kan gecorrigeerd worden, ten einde het cijfer van het appartement terug te verbeteren.
Wenst u meer foto’s ? Contacteer ons.
Aarzel niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend bezoek aan dit prachtige appartement. Bel 0486-603040.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 625.000
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
4ACQSM3RX8CZ
Makelaar Code
518
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2022
€625.000 / Immo Land

Meer prijzen over dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com