Home Te Koop Appartement 9000 Gent
Zuidstationstraat 13
Kaart

Zuidstationstraat 13

9000 Gent Appartement Te Koop
125 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek dit prachtig gerenoveerde appartement van 124 m², ideaal gelegen nabij het Zuid. Deze centrale locatie biedt u alles binnen handbereik en zorgt voor een vlotte verbinding met de invalswegen. Het appartement is met veel smaak en warmte ingericht, waarbij kosten noch moeite werden gespaard.

Bij binnenkomst leidt de ruime hal u naar de hoogwaardig afgewerkte open keuken, uitgerust met alle moderne apparatuur die u nodig heeft. Aangrenzend aan de keuken vindt u een inpandig terras, de perfecte plek om te ontspannen.

Daarnaast biedt het appartement een lichte eet- en leefruimte, voorzien van charmante parketvloeren. Er is ook een badkamer met dubbele wastafel en inloopdouche, en twee grote slaapkamers.

Dit appartement combineert stadscomfort met ruimte en bevat ook een kelderberging en een fietshaak. Kortom, het is de ideale woning voor wie op zoek is naar comfort en ruimte in de stad.

* * *

Zuidstationstraat 13 - 9000 Gent - Dit nieuw gerenoveerd appartement van 124 m² heeft een ideale locatie met haar ligging nabij het Zuid. Door deze centrale ligging in het centrum is alles binnen handbereik, net zoals vlotte verbinding naar de invalswegen. Er werden noch kosten noch moeite gespaard om alles met veel smaak en warmte in te richten. Bij het binnenkomen komt u in de ruime hal terecht die onder andere toegang geeft tot een hoogwaardig afgewerkte open keuken voorzien van alle moderne hedendaagse apparatuur. Aansluitend aan deze keuken is er ook nog een inpandig terras waar het zalig vertoeven is. Vervolgens is er de lichtrijke eet- en leefruimte bekleed met een charmante parket. Voorts is er nog één badkamer bestaande uit een dubbele lavabo en inloopdouche en twee grote slaapkamers aanwezig. Kortom dit appartement heeft alles voor wie comfort zoekt in de stad zonder in te boeten aan ruimte. Er is ook nog een kelderberging aanwezig, net zoals een fietshaak.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 450.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1967
Bewoonbare oppervlakte
125 m2
Referentie
CHBNINT3AG3P
Makelaar Code
8190635
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
16 Apr 2024
€450.000 / Huysewinkel
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com