Home Te Koop Appartement 9000 Gent
Martelaarslaan 518



immo Kaart

Martelaarslaan 518, 9000 Gent

Appartement Te Koop in Gent
90 m² wonen
2 slaapkamers

Martelaarslaan 518 - 9000 Gent - Leuk appartement in het centrum van Gent, op de derde verdieping van residentie Mozart. Met zijn geweldige ligging biedt deze woning talloze voordelen voor iedereen die graag in het bruisende hart van deze stad wil wonen.

Zodra u binnenkomt wordt u verwelkomd door een overvloed aan natuurlijk licht via het grote raam, waardoor de leefuimte een aangename en levendige sfeer krijgt. Het is genieten geblazen om de zuiderzon en de zonsondergang over de stad te zien vanaf de ruime woonkamer.

Dit appartement werd gebouwd in 1969 met duurzame materialen, waar de parketvloer in de living een mooi voorbeeld van is. De majestueuze schouwmantel draagt bij tot een huiselijke sfeer.

Het appartement beschikt verder over een ruime hall met ingemaakte kasten, twee ruime slaapkamers, ideaal voor zowel gezinnen als werkende professionals die graag een extra kamer willen als kantoor of gastenverblijf. De badkamer heeft een ligbad/douche en twee lavabo's. Er is een apart toilet en een terrasje, gelegen aan de rustige achterzijde, toegankelijk vanuit de keuken en vanuit één slaapkamer.

De locatie van dit appartement is echt onverslaanbaar. Met het openbaar vervoer voor de deur en de nabijheid van diverse voorzieningen, zoals winkels, restaurants en parken, is alles wat u nodig heeft binnen handbereik. Daarnaast biedt de gunstige ligging ten opzichte van uitvalswegen gemakkelijke toegang tot de rest van de stad.

Naast al deze geweldige kenmerken beschikt dit appartement ook over een lift, een kelderberging, en een gemeenschappelijke fietsberging.

Kortom, dit appartement is voor wie een hippe levensstijl wenst op een bruisende locatie. Houd rekening met een opfrissing/renovatie.

Neem contact met ons op om een bezichtiging te plannen op 0498/240.340 of fc@immomatch.com

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 290.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1969
Bewoonbare oppervlakte
90 m2
Referentie
RXF0A87T104L
Makelaar Code
2558 - 2404 -FC TK
EPC Certificaat
20240410-0003207061-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
04 May 2024
€290.000 / Immomatch invest
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com