Home Te Koop Appartement 9000 Gent
Brusselsepoortstraat 25



immo Kaart

Brusselsepoortstraat 25, 9000 Gent

Appartement Te Koop in Gent
127 m² wonen
€449.000

Brusselsepoortstraat 25 - 9000 Gent - Op slechts enkele stappen van het Klein Begijnhof bevindt zich dit bijzonder ruime appartement, gelegen op de vierde verdieping, met drie volwaardige slaapkamers en een terras aan de achtergevel met open uitzicht. Zowel de oude binnenstad als het Zuidpark liggen op wandelafstand en twee haltes van tramlijn 2 zijn vlakbij.

De brede centrale hal met gastentoilet en vestiaire geeft een enorm ruimtegevoel en leidt naar de woonkamer met parket die dienstdoet als eethoek en salon. Aansluitend is er de ingerichte keuken met deur naar het terras, dat een oppervlakte heeft van 10 m².

Naast de centrale hal is er een nachthal die toegang geeft tot de drie slaapkamers, een aanzienlijke berging die momenteel in gebruik is als dressing en de badkamer met ligbad (incl. douchefunctie) en een tweede toilet. Ook alle slaapkamers zijn voorzien van fraai parket. Het terras is niet alleen bereikbaar via de keuken, maar ook via twee van de drie kamers.

Het appartement heeft een gunstig B-energielabel verkregen door o.a. de collectieve condenserende centrale verwarming op aardgas en de reeds aanwezige dakisolatie. Ook werd het asbestvrij geattesteerd door OVAM. De elektrische installatie is conform gekeurd.

Ondergronds is er een grote private kelderberging inbegrepen. Tevens kan gebruik gemaakt worden van de gemeenschappelijke fietsenstalling. Een gelijkvloerse garagebox met stroomvoorziening kan optioneel aangekocht worden.

De locatie van het gebouw is opmerkelijk door de vlotte verbinding met zowel het stadscentrum als de in- en uitvalswegen. Heel geschikt voor eigen bewoning of als investering met sterk huurpotentieel.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 449.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1970
Bewoonbare oppervlakte
127 m2
Referentie
DZWJZ4N39QAB
Makelaar Code
3733380
EPC Waarde
119 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied met cult., historische en/of esthetische waarde
Overstromingsgebied
Niet overstromingsgevoelig
Prijs Geschiedenis
15 May 2024
€449.000 / Immobiliën Crevits

Nog meer informatie en prijsgeschiedenis zien over dit adres?
Meld u hier GRATIS aan om al deze informatie te bekijken.


Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com