Home Appartement 9050 Gentbrugge
Merelbekestationplein 1
Kaart

Merelbekestationplein 1

9050 Gentbrugge Appartement
€319.000

Mis deze unieke kans niet om de trotse eigenaar te worden van een uitzonderlijk appartement, ideaal gelegen aan de rand van het levendige stadscentrum van Gent. Met zijn uitstekende bereikbaarheid van het nabijgelegen station van Merelbeke en belangrijke verkeersaders, zal je zonder moeite je bestemming bereiken.

Dit prachtige appartement valt op door zijn indrukwekkende mobiscore. Dit betekent dat restaurants, openbaar vervoer, winkels, sportfaciliteiten en culturele centra gemakkelijk toegankelijk zijn. Van reizen tot ontspanning, alles is binnen handbereik.

Bij het betreden van het appartement via de ruime trappenhal, word je verwelkomd in de centrale hal die toegang geeft tot alle verblijven. De eetruimte, woonkamer en keuken liggen aan het einde van de gang en vormen gezamenlijk het hart van de woning. Het gevoel van openheid en licht in deze ruimte is onmiskenbaar, dankzij de grote ramen en open indeling.

Het appartement beschikt over vijf volledig afgewerkte slaapkamers, waarvan één met een eigen balkon. Deze kamers kunnen gemakkelijk getransformeerd worden naar een dressing, kantoor, hobbyruimte of opslagruimte. Behoud je liever alle slaapkamers, dan is dit appartement ook ideaal voor co-housing of grote gezinnen.

De frisse en ruime badkamer is voorzien van een dubbele wastafel en douche, en er is plaats voor een wasmachine en droger. Een aanliggend balkon biedt een adembenemend uitzicht en dient als ideale plek om de was te drogen. Een apart toilet is naast de badkamer geplaatst voor extra gemak.

Twijfel niet en neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Wij begeleiden je graag bij deze unieke kans op een prachtige nieuwe woning in Gent.

* * *

Merelbekestationplein 1 - 9050 Gentbrugge - Laat deze unieke gelegenheid niet aan je voorbijgaan om eigenaar te worden van een uitzonderlijk appartement in directe nabijheid van het stadscentrum van Gent.
Door de nabijheid van het station van Merelbeke en belangrijke invalswegen raak je altijd makkelijk op jouw bestemming.
Het appartement in het kort:
De schitterende mobiscore van het appartement toont aan dat restaurants, openbaar vervoer, winkels, sport, cultuur… zeer makkelijk te bereiken zijn. Door de nabijheid van het station en belangrijke invalswegen raak je altijd makkelijk op jouw bestemming.
Bij het betreden van het appartement, via de ruime trappenhal, kom je binnen in de hal van het appartement. Deze ligt centraal en biedt toegang tot alle vertrekken. Aan het einde van de gang kan je de eetruimte, woonkamer en keuken vinden. Deze ruimte is zeer ruim en licht, en is een ideaal hart van de woning. Door de open ruimtes en grote ramen wordt hier een echt een gevoel van openheid gecreëerd.
In dit appartement vind je maar liefst 5 slaapkamers, waarvan één met een eigen balkon. Deze kamers zijn volledig afgewerkt en kunnen zo nodig zeer makkelijk omgevormd worden naar een dressing, bureau, hobbykamer, opbergruimte… Als je de slaapkamers wilt behouden kan het appartement ook gedeeld worden of is het ideaal voor een groot gezin.
Eveneens de badkamer is zeer fris en ruim. Met een dubbele lavabo en douche, en plaats voor een wasmachine en droogkast. Daarnaast biedt een balkon bij deze ruimte een aangename ontsnappingsmogelijkheid met een prachtig uitzicht, of als praktische plek om de was te drogen. Naast de badkamer kan je een apart toilet vinden.
Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen voor aanvullende informatie of om een bezichtiging te plannen. Wij staan klaar om u te begeleiden bij deze unieke kans op een prachtig thuis.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 319.000
Kadastraal Inkomen
€ 475
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
3HRIQ4NMF7DK
Makelaar Code
zeer-ruim-appartement-te-koop-
EPC Waarde
200 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
ja
Dagvaarding uitgebracht
nee
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Bestemming
woongebied
Overstromingsgebied
niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
16 Mar 2024
€319.000 / Casteels Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com