Kaart

1332 Genval Appartement Te Koop
100 m² wonen
2 slaapkamers

Trust is verheugd je dit prachtige appartement van ongeveer 100m2 te kunnen aanbieden, gelegen in een kleine residentie van 10 wooneenheden en voorzien van een balkon. Het pand ligt op gelijke afstand van de Papeteries de Genval en La Mazerine in La Hulpe.

Bij binnenkomst word je verwelkomd in een inkomhal met ingebouwde kasten, gevolgd door een apart toilet waar ook de individuele gasboiler staat. Het appartement heeft twee slaapkamers, waarvan er één kleiner is dan de andere. De keuken is volledig uitgerust en de badkamer beschikt over een douche in het bad, een enkele wastafel en een plaats voor de wasmachine. De lichte woon- en eetkamer is de perfecte plek om te ontspannen na een lange dag.

Bij het appartement hoort een parkeerplaats in de ondergrondse parking en een kelder. De buitenruimte is prachtig beplant en er zijn extra parkeerplaatsen buiten beschikbaar. Het appartement is voorzien van een videofoon, een energieprestatiecertificaat (EPC) en individuele stadsverwarming.

Aarzel niet om contact op te nemen met Caroline Tournay op 0471/28.25.10 om een bezichtiging van deze woning te plannen.

* * *

Trust est heureux de vous proposer ce magnifique appartement d'environ 100m2 dans une petite Résidence composée de 10 lots avec un balcon à pareille distance des Papeteries de Genval et de la Mazerine à La Hulpe. Il se compose comme suit : un hall d’entrée avec placards intégrés, un WC séparé (avec emplacement de la chaudière individuelle au gaz), 2 chambres dont une plus petite, une cuisine équipée, une salle de bain (douche dans le bain, simple évier et l'emplacement buanderie) et pour finir un lumineux séjour salle à manger. Ce bien se compose d'un emplacement de parking intérieur en sous-sols et d'une cave. Les extérieurs sont joliment plantés et disposent d'emplacements de parking extérieurs. Vidéo phone, PEB , chauffage individuel au gaz de ville. N'hésitez pas à contacter Caroline Tournay au 0471/28.25.10 afin de planifier la visite du bien.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 315.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1990
Bewoonbare oppervlakte
100 m2
Referentie
AOH6GB6UKHIL
Makelaar Code
superbe-appartement-2-chambres
EPC Certificaat
20240301016885
Prijs Geschiedenis
13 Mar 2024
€315.000 / Trust Real Estate Immobilière
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com