Kaart

2275 Gierle Appartement
172 m² wonen
1736 m² perceel
2 slaapkamers
€325.000

Ontdek dit recente duplexappartement gelegen in een modern gebouw op een rustige locatie nabij het charmante dorpscentrum van Gierle. Het appartement beschikt over een vlotte verbinding met het centrum, zonder in te boeten aan rust en stilte.

Bij het betreden van de woning op de eerste verdieping via de trap, kom je terecht in een royale inkomhal. Deze laatste is uitgerust met een gastentoilet en een praktische berging die ook dienst kan doen als wasplaats. De hal geeft toegang tot een ruime, lichte leefruimte, dankzij het grote schuifraam dat uitgeeft op een van de twee terrassen. Aan deze woonkamer grenst een open keuken, compleet met kookplaat, dampkap, koelkast met vriesvak en combi-oven. Er is ook een voorziening voor een vaatwasser.

Op dezelfde verdieping bevindt zich een slaapkamer met ensuite badkamer, fraai betegeld en uitgerust met een badkamermeubel met dubbele wastafel en een ligbad.

Een vaste trap leidt naar de tweede verdieping, waar een tweede slaapkamer, extra berging of dressing, een tweede badkamer en een ruim terras te vinden zijn. De slaapkamer baadt in het licht dankzij het grote schuifraam. De tweede badkamer, eveneens betegeld, beschikt over een douche en een badkamermeubel met wastafel.

Het appartement heeft ook nog een ruime kelderberging van 18m² en een garagebox. Daarnaast kan je als bewoner gebruik maken van de gemeenschappelijke tuin.

Enkele extra troeven zijn de twee grote terrassen met screens, de conformiteit van de elektriciteit en het ventilatiesysteem C. Het appartement is instapklaar en de datum van vrijkomen is bespreekbaar.

Kortom, dit appartement biedt alles wat je nodig hebt om comfortabel en rustig te wonen vlakbij het centrum van Gierle.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Recent duplexappartement met 2 terrassen en garage

Locatie:
Het appartement bevindt zich in een modern gebouw op een rustige locatie nabij het dorpscentrum Gierle.

Indeling:
Eerste verdieping: Inkomhal, gastentoilet, berging/wasplaats, zithoek, eethoek, open keuken, terras, slaapkamer en badkamer.
Tweede verdieping: tweede slaapkamer, badkamer, berging/dressing, terras.

Omschrijving:

We bereiken het appartement dat zich op de eerste verdieping bevindt met de trap. We komen binnen in de centrale inkomhal met gastentoilet en aparte berging/ wasplaats. De inkomhal biedt doorgang naar de ruime leefruimte met open keuken. De leefruimte geniet dankzij het grote schuifraam (die toegang verleent tot het eerste terras) van een mooie lichtinval. Aanpalend de open keuken, deze is geïnstalleerd met een kookplaat, een dampkap, een koelkast met vriesvak en een combi-oven. Er is alsook installatie voorzien voor een afwasmachine.

Eveneens op de eerste verdieping kan u de slaapkamer vinden met ensuite badkamer. De badkamer is betegeld en voorzien van een badkamermeubel met dubbele wastafel en een ligbad

Via een vaste trap bereiken we de tweede verdieping, hier vindt u de tweede slaapkamer, extra berging/ dressing, een tweede badkamer en een ruim terras. De slaapkamer is zeer ruim en geniet ook hier van een zeer mooie lichtinval door het grote schuifraam. De tweede badkamer is eveneens betegeld en beschikt over een douche en badkamermeubel met wastafel.

Het appartement beschikt tevens over een ruime kelderberging (18m²) en een garagebox. Er is alsook de mogelijkheid om gebruik te maken van de gemeenschappelijke tuin.

Kortom: een instapklare duplex, op een gunstige locatie!

Extra:
- 2 grote terrassen met screens!
- Instapklaar
- Elektriciteit conform!
- Ventilatiesysteem C
- Vrij: overeen te komen

Wg, Vg, Gmo, Gvkr, Gvv* Oppervlaktematen zijn indicatief.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 325.000
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2017
Grond oppervlakte
1736 m2
Bewoonbare oppervlakte
172 m2
Referentie
MIORREZ-15D3
Makelaar Code
131580
EPC Waarde
107.93 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied met een culturele, historische en/of esthetische waarde
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
17 Mar 2024
€325.000 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com