Kaart

Markt 13-8

8470 Gistel Appartement Te Koop
57 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek dit charmante dakappartement op een toplocatie in het hart van Gistel. Van hieruit ben je op wandelafstand van alle winkels, talrijke horecagelegenheden en verschillende haltes voor het openbaar vervoer. Daarnaast kan je genieten van een prachtig uitzicht op de levendige markt vanuit de comfort van je eigen huis.

Binnen in dit appartement word je verwelkomd door een gezellige en lichtrijke leefruimte. De leefruimte wordt gecomplementeerd met een volledig ingerichte open keuken, perfect voor wie houdt van culinaire experimenten of gewoon een snelle maaltijd. De badkamer is uitgerust met zowel een ligbad als een douche en biedt een handige aansluiting voor je wasmachine. Je vindt er ook twee slaapkamers, genoeg ruimte voor een jong gezin of om gasten te ontvangen.

Bovendien heb je de mogelijkheid om een individuele garagebox aan te kopen. Deze bevindt zich achteraan het gebouw en kan gebruikt worden om je auto veilig te parkeren of als extra opbergruimte.

Aarzel niet en plan nu je bezoek! Dit dakappartement heeft een energieprestatiecertificaat (EPC) van 271 kWh/m² en een uniek certificaatnummer (UC) 3170875. (Vergunning uitgereikt, Woongebied, Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, Geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, Geen verkavelingsvergunning). Referentie: MI22932.

* * *

Markt 13-8 - 8470 Gistel - Dit dakappartement is pal aan het centrum van Gistel gelegen op wandelafstand van alle winkels, horeca en het openbaar vervoer en beschikt tevens over een prachtig verzicht op de markt. Het appartement beschikt over een gezellige en lichtrijke leefruimte met een ingerichte open keuken, een badkamer met ligbad + douche en aansluiting voor de wasmachine en twee slaapkamers. Mogelijkheid tot het aankopen van een individuele garagebox achteraan het gebouw die gebruikt kan worden voor de wagen of als bijkomende stockageplaats. Vraag nu uw bezoek aan! EPC: 271 kWh/m² ~ UC: 3170875 ~ (Vg Wg Gmo Gvkr Gvv) ~ Ref. MI22932

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 165.000
Kadastraal Inkomen
€ 523
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1978
Bewoonbare oppervlakte
57 m2
Referentie
9Q4A-0PHDK11
Makelaar Code
MI22932
EPC Waarde
271 kWh/m2
EPC Label
C
EPC Certificaat
20240309-0003170875-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Geen afgebakende zones
Prijs Geschiedenis
13 Mar 2024
€165.000 / Residentie Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com