Home Te Koop Appartement 8830 Gits
Leenbosstraat 2
Kaart

Leenbosstraat 2

8830 Gits Appartement Te Koop
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Ontdek het woonproject Hof Ter Prinne, een uniek woonconcept met dertien appartementen en zeven woningen, verdeeld over vijf verschillende woonunits. Elk appartement en woning beschikt over een unieke indeling, wat bijdraagt aan de charme van dit project. Met een focus op hedendaagse architectuur, biedt Hof Ter Prinne een thuis met een frisse, open sfeer dankzij het wit grijze exterieur, dat perfect samengaat met de groene omgeving.

Hof Ter Prinne is meer dan alleen een plek om te wonen, het is een gemeenschap die meerdere generaties samenbrengt. Elk individu en elk gezin behoudt zijn eigen ruimte en rust, terwijl het geniet van het gevoel van een bruisende gemeenschap.

Elk appartement is voorzien van een ruime woon- en eetkamer, een volledig ingerichte keuken, een comfortabele badkamer en twee slaapkamers. Bovendien zijn er parkeerplaatsen, garages en een fietsenberging aanwezig op het domein.

Het beste van alles? Alle appartementen zijn volledig afgewerkt en dus instapklaar! Snel verhuizen is dus absoluut mogelijk. Contacteer ons vandaag nog en ontdek alle mogelijkheden die Hof Ter Prinne u te bieden heeft!

* * *

Leenbosstraat 2 - 8830 Gits - Woonproject Hof Ter Prinne telt dertien appartementen en zeven woningen telt, verdeeld over vijf verschillende woonunits. Ieder appartement en woning kent een unieke indeling. Hof Ter Prinne focust op hedendaagse architectuur. Het wit grijze exterieur zorgt voor een open en frisse sfeer die perfect samengaat met de groene omgeving. De unieke mix van woningen en appartementen brengt meerdere generaties samen, terwijl elk zijn eigen wereld behoudt. Ontdek hier de appartementen, telkens met een ruime woon- en eetkamer, een ingerichte keuken en badkamer en 2 slaapkamers. Op het domein zijn parkeerplaatsen, garages en een fietsenberging. Alle appartementen zijn afgewerkt en dus instapklaar, snel verhuizen is mogelijk. Contacteer ons en ontdek alle mogelijkheden!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
RMR-H82UF-WW
Makelaar Code
appartementen-hof-ter-prinne
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com