Home Te Koop Appartement 9200 Grembergen
Dokter Haekstraat 24-5
Kaart

Dokter Haekstraat 24-5

9200 Grembergen Appartement Te Koop
81 m² wonen
635 m² perceel

Ben je op jacht naar een ruim, trendy appartement in het levendige hart van Grembergen? Misschien hebben we net wat je zoekt!

Ontdek dit netjes afgewerkte en perfect onderhouden appartement. Het is strategisch gelegen nabij winkels, scholen en talloze sportfaciliteiten, perfect voor een actieve levensstijl. Als kers op de taart ligt het op een steenworp afstand van de adembenemende wandelroutes in het natuurreservaat Grembergen Broek. Het bonusvoordeel? Je hebt de mogelijkheid om op slechts 100 meter afstand een garagebox te huren voor slechts 55 euro per maand.

Zodra je dit moderne appartement op de eerste verdieping aan de achterzijde binnenstapt, wordt je begroet door een stijlvolle gang die je naar de ruime, gezellige woonkamer (30m²) leidt. Hier vind je een open keuken, die naadloos aansluit op een groot zonovergoten terras (22m²) - de perfecte plek voor een ontspannen kopje koffie in de ochtend of een gezellig diner in de buitenlucht.

Daarnaast beschikt het appartement over een gastentoilet (1m²), een badkamer met inloopdouche (3m²) en een grote slaapkamer (11m²). En als extra toevoeging is er een handige bergruimte van 4m²!

Klinkt dit als jouw droomappartement? Wacht niet te lang en neem vandaag nog contact met ons op!

* * *

Dokter Haekstraat 24-5 - 9200 Grembergen - Op zoek naar een ruim en trendy appartement in het centrum van Grembergen? Dan hebben wij misschien wat jij zoekt!

Dit netjes afgewerkt en goed onderhouden appartement is praktisch gelegen dichtbij winkels, scholen en verschillende sportactiviteiten. Het bevindt zich ook op een boogscheut van de prachtige wandelroutes van natuurreservaat Grembergen Broek. Op slechts 100m afstand is er een mogelijkheid om een garagebox te huren aan 55 euro/mnd.

Indeling:
1steV: het moderne appartement bevindt zich aan de achterkant op de eerste verdieping. Via de ingerichte gang kom je in de ruime gezellige living (30m²) met aanpalende open keuken. Deze biedt op zijn beurt toegang tot het grote zonnige terras (22m²). Verder hebben we ook nog het gastentoilet (1m²), badkamer met inloopdouche (3m²) en een grote slaapkamer (11m²). Als pluspunt hebben we ook nog een handige berging (4m²). Op slechts 100m afstand is er een mogelijkheid om een garagebox te huren aan 55 euro/mnd.
Interesse? Aarzel niet om ons te contacteren!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 219.000
Kadastraal Inkomen
€ 837
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2007
Grond oppervlakte
635 m2
Bewoonbare oppervlakte
81 m2
Referentie
P1VQ6ER-14DT
EPC Waarde
113 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20231212-0003070499-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€219.000 / ERA Wonen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com