Kaart

1390 Grez-Doiceau Appartement
2 slaapkamers
€290.000

Dit volledig gerenoveerde tweeslaapkamerappartement in het centrum van Grez-Doiceau is ontworpen met oog voor detail. De overvloedige natuurlijke lichtinval in elke ruimte zal u zeker bevallen. Met alle faciliteiten zoals bus, winkels en scholen vlakbij, is de ligging ideaal.

Bij binnenkomst in het appartement wordt u verwelkomd in een hal met garderobe, wasruimte en apart toilet. Aan de voorzijde kunt u genieten van een prachtig, zeer licht woonkamer van 22,17 m², compleet met een volledig uitgeruste open keuken. Aan de achterzijde bevinden zich twee slaapkamers en een Italiaanse doucheruimte met dubbele wastafel.

Het appartement bevindt zich in een rustige en ontspannen omgeving, en er is ook de mogelijkheid om een dubbele garage van 35,35 m² met automatische deur te kopen. Dit maakt het een uitstekende investering of een perfecte optie voor een eerste aankoop. Het is een absolute must-see!

Let op, de kosten voor afbakening en metingen zijn voor rekening van de koper. De energieprestatiescore van het gebouw is 294 kwh/m2/jaar —29086(Kwh/an) — met een unieke PEB-code 20210130003018.

* * *


Appartement deux chambres entièrement rénové, où chaque détail a été soigneusement pensé. Vous serez ravi par la luminosité naturelle abondante dans chaque pièce. Idéalement situé dans le centre de Grez-Doiceau, à proximité immédiate des facilités (bus, commerces, école). Cet appartement s'ouvre sur un hall d'entrée avec coin vestiaire + buanderie et wc séparé. A l'avant, vous profiterez d'un beau séjour extrêmement lumineux de 22,17 m², avec cuisine ouverte full équipée. A l'arrière, 2 chambres et une salle de douche à l'Italienne avec double vasque. Environnement calme et reposant. Possibilité d'acquérir un double garage de 35,35 m² avec porte automatique. Avis aux investisseurs ou pour un premier achat ! Coup de cœur assuré ! Frais de bornage et mesurage à charge de l'acquéreur.
PEB 294 kwh/m2/an —29086(Kwh/an) — PEB (code unique) - 20210130003018

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 290.000
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
JXQ1SIQZKVHD
Makelaar Code
5620797
EPC Waarde
294 kWh/m2
EPC Label
C
Prijs Geschiedenis
19 Jan 2024
€290.000 / Aryes Properties
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com