Kaart

1390 Grez-Doiceau Appartement
2 slaapkamers
€250.000

Dit uitstekend gelegen appartement in het hart van Grez-Doiceau, met twee slaapkamers en een balkon, is perfect voor zowel starters als investeerders. De lichte en ruime woonkamer van 22,17 m², semi-uitgeruste keuken met toegang tot het balkon, twee royale slaapkamers en een badkamer bevinden zich allemaal in dit recent volledig opnieuw geschilderde appartement.

Hoewel het appartement verfrissing nodig heeft, is de rustige en ontspannende omgeving onweerstaanbaar. Er zijn mogelijkheden om ook een dubbele garage van 35,35 m² met automatische deur of buitenparkeerplaatsen te kopen. De ligging is ideaal met scholen, lokale winkels en een bushalte in de buurt, waardoor uw dagelijkse routine een fluitje van een cent wordt.

Let op: kosten voor grensbepaling, meting en basishandelingen zijn voor rekening van de koper. Wacht niet te lang om een ​​bezoek te brengen! Houd er ook rekening mee dat het Energieprestatiecertificaat (EPB) 214 kwh/m2/jaar aangeeft en de unieke EPB-code is 20210130003485.

* * *

Vraag 1: Waar is dit appartement gelegen?
Antwoord 1: Het appartement is ideaal gelegen in het centrum van Grez-Doiceau.

Vraag 2: Hoeveel kamers heeft het appartement en wat is hun omvang?
Antwoord 2: Het appartement heeft twee slaapkamers met aanzienlijke volumes.

Vraag 3: Wat zijn enkele van de kenmerken van dit appartement?
Antwoord 3: Dit appartement heeft onder andere een hal met garderobe en apart toilet, een zeer lichte woonkamer aan de voorkant, een half ingerichte keuken met toegang tot het balkon, en een badkamer aan de achterzijde. Tevens is het appartement volledig opnieuw geschilderd.

Vraag 4: Zijn er verdere mogelijkheden tot parkeren of opslag?
Antwoord 4: Ja, er is een mogelijkheid om een dubbele garage van 35,35 m² met een automatische deur te kopen, of er zijn buitenparkeerplaatsen beschikbaar.

Vraag 5: Wat zijn de nabijgelegen voorzieningen?
Antwoord 5: Dit appartement is ideaal gelegen nabij scholen, lokale winkels en een bushalte, waardoor dagelijkse gemakken binnen handbereik zijn.

* * *

Idéalement situé dans le centre de Grez-Doiceau, appartement 2 chambres avec balcon. Il se compose d'un hall d'entrée avec coin vestiaire et wc séparé, d'un beau séjour extrêmement lumineux de 22,17 m² à l'avant, d'une cuisine semi-équipée avec accès au balcon, de 2 chambres aux volumes non négligeables et d'une salle de bains à l'arrière. L'appartement vient d'être totalement repeint. Environnement calme et reposant. Possibilité d'acquérir un double garage de 35,35 m² avec porte automatique ou emplacements extérieurs. Vous serez ravi de découvrir que cet appartement est idéalement situé à proximité des écoles, des commerces locaux et d'un arrêt de bus, offrant toutes les facilités au quotidien. Idéal pour un investissement ou comme première acquisition. L'appartement est à rafraîchir. Frais de bornage , mesurage et acte de base à charge de l'acquéreur. Ne tardez pas pour les visites !
PEB 214 kwh/m2/an —214(Kwh/an) — PEB (code unique) - 20210130003485

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 250.000
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
3DNP8H5V-ZD-
Makelaar Code
5620802
EPC Waarde
214 kWh/m2
EPC Label
C
Prijs Geschiedenis
19 Jan 2024
€250.000 / Aryes Properties
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te koop staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com