Home Te Koop Appartement 3150 Haacht
KeerbergseSteenweg 6
Kaart

KeerbergseSteenweg 6

3150 Haacht Appartement Te Koop
115 m² wonen
3 slaapkamers

Ontdek dit charmant appartement in het hart van Haacht! Gelegen op een steenworp afstand van winkels, openbaar vervoer, toprestaurants en recreatieve hotspots, biedt deze woning alles wat je nodig hebt. Het appartement straalt een overvloed aan natuurlijk licht uit dankzij de vele ramen.

Binnenin wordt je begroet door een uitnodigende woonkamer die vloeiend doorloopt naar het eetgedeelte en de zithoek. De aangrenzende keuken, compleet met toegang tot een handige berging, maakt van deze ruimte het kloppend hart van het huis. Het appartement beschikt ook over drie volwaardige slaapkamers en een comfortabele badkamer.

Voor die gezellige avonden buiten is er een sfeervol terras voorzien. Extra opslagruimte nodig? Er is een privéberging ter beschikking. Als extra optie kan ook een garagebox worden aangeschaft voor € 25.000. Het pand wordt verwarmd met elektriciteit en voldoet aan alle vereiste normen.

Intrigerend? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

* * *

KeerbergseSteenweg 6 - 3150 Haacht - Welkom in Haacht! Dit kleinschalig gebouw bevindt zich midden in het centrum, op loopafstand van diverse winkels, openbaar vervoer, restaurants en recreatieve voorzieningen. Dankzij de vele ramen is er veel natuurlijk licht binnen. De ruime woonkamer met eetgedeelte en zithoek staat in verbinding met de keuken, die op zijn beurt toegang geeft tot een aangrenzende berging. Daarnaast zijn er nog drie volwaardige slaapkamers, een badkamer en een gezellig terras. Ook is er een privéberging beschikbaar voor opslag. Optioneel kan een garagebox worden aangekocht voor € 25.000. Het pand wordt verwarmd met elektriciteit en de elektrische installatie voldoet aan de normen.

Benieuwd? Boek snel je bezoek ter plaatse!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 275.000
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
115 m2
Referentie
MEB63B8O9F01
Makelaar Code
433-5921102
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€275.000 / C21 Sophimo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com