Kaart

1500 Halle Appartement Te Koop
2 slaapkamers

Welkom in Residentie Kwikstaart, het stralende middelpunt van Residentie Hoogland in Halle. Dit charmante twee-slaapkamer appartement met terras maakt deel uit van deze moderne residentie en creëert een sfeer van authenticiteit en eigentijdsheid. De locatie is een perfecte mix van idyllische rust, omgeven door groen, en alle gemakken van modern comfort.

Residentie Kwikstaart bevindt zich op steenworp afstand van het stadscentrum van Halle. Hierdoor liggen alle faciliteiten zoals winkels, scholen en openbaar vervoer binnen handbereik. Bovendien maakt de nabijheid van de fietsostrade het gemakkelijk om snel met de fiets te navigeren door de stad.

Het lichte en ruimtelijke appartement biedt een genereuze leefruimte met een open, volledig uitgeruste keuken. De indeling omvat verder twee royale slaapkamers, een badkamer, een apart toilet, een bergruimte met wasplaats en een heerlijk terras waar u kunt genieten van de rustige omgeving.

Voor wie op zoek is naar extra comfort, is er de mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse autostaanplaats en/of kelder.

Grijp deze unieke kans om deel uit te maken van dit buitengewone project en investeer in uw toekomst. Wacht niet langer, bel ons vandaag nog op 0472 72 73 70 en ontdek alle mogelijkheden die Residentie Kwikstaart in Halle te bieden heeft. Realiseer uw droom van comfortabel en modern wonen vandaag nog!

* * *

Welkom in Residentie Kwikstaart - Het kroonjuweel van Residentie Hoogland in Halle!
Dit aangename appartement met 2 slaapkamers en terras is gelegen in de moderne Residentie Kwikstaart in Halle
Dit laatste gebouw op de site van Hoogland is gelegen in een harmonieuze woonomgeving die rust, groen en modern comfort combineert. 
Bovendien is het gunstig gelegen, op loopafstand van alle voorzieningen in het centrum van Halle. De nabijheid van de fietsostrade maakt het gemakkelijk om je snel met de fiets te verplaatsen.

Het appartement omvat een inkomhal met mogelijkheid vestiaire, ruime living met open volledig ingerichte keuken, 2 volwaardige en ruime slaapkamers, een badkamer, apart toilet, een berging/ wasplaats en een terras. 

Mogelijkheid aankoop ondergrondse autostaanplaats en / of kelder. 

Dit is jouw kans om deel uit te maken van dit geweldige project en te investeren in jouw toekomst. Wacht niet langer! Neem vandaag nog contact met ons op op 0472 72 73 70 en ontdek alle mogelijkheden van Residentie Kwikstaart in Halle. Maak jouw droom van comfortabel en modern wonen werkelijkheid!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 295.000
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
8AI6MR-XQUBB
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€295.000 / Livingstone
20 Mar 2024
€293.000 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com