Kaart

1500 Halle Appartement Te Koop
1 slaapkamers

In de moderne Residentie Kwikstaart, gelegen in Halle, vind je dit ruime en comfortabele appartement met één slaapkamer en een terras. Deze residentie is het laatste gebouw op de site van Hoogland, een harmonieuze woonomgeving vol rust en groen zonder in te boeten aan modern comfort.

De locatie is ideaal, met alle voorzieningen in het centrum van Halle op loopafstand. Bijzonder handig is ook de nabijheid van de fietsostrade, wat vlotte verplaatsingen met de fiets mogelijk maakt.

Het appartement zelf beschikt over een inkomhal waar je eventueel een vestiaire kan plaatsen, en een ruime woonkamer met een volledig ingerichte open keuken. Het beschikt verder over een grote slaapkamer, een badkamer en een apart toilet, tot slot is er ook nog een aangenaam terras aanwezig. Extra te benoemen is de mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse autostaanplaats en/of kelder.

Dit appartement is perfect als starters- of investeringsappartement. Wil jij deel uitmaken van dit prachtige project en investeren in je toekomst? Wacht dan niet langer! Contacteer ons vandaag nog op 0472 72 73 70 en ontdek alle mogelijkheden die Residentie Kwikstaart in Halle te bieden heeft. Maak jouw droom van comfortabel en modern wonen werkelijkheid!

* * *

Dit ruime appartement met 1 slaapkamer en terras is gelegen in de moderne Residentie Kwikstaart in Halle
Dit laatste gebouw op de site van Hoogland is gelegen in een harmonieuze woonomgeving die rust, groen en modern comfort combineert. 
Bovendien is het gunstig gelegen, op loopafstand van alle voorzieningen in het centrum van Halle. De nabijheid van de fietsostrade maakt het gemakkelijk om je snel met de fiets te verplaatsen.

Het appartement omvat een inkomhal met mogelijkheid vestiaire, ruime living met open volledig ingerichte keuken, 1 ruime slaapkamer met badkamer en apart toilet en een terras. 

Mogelijkheid aankoop ondergrondse autostaanplaats en / of kelder. 

Ideaal als starters- of investeringsappartement
Dit is jouw kans om deel uit te maken van dit geweldige project en te investeren in jouw toekomst. Wacht niet langer! Neem vandaag nog contact met ons op op 0472 72 73 70 en ontdek alle mogelijkheden van Residentie Kwikstaart in Halle. Maak jouw droom van comfortabel en modern wonen werkelijkheid!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 262.000
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
P17NBB21MT4O
Prijs Geschiedenis
22 Mar 2024
€262.000 / Livingstone
20 Mar 2024
€259.000 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com