Home Te Koop Appartement 1500 Halle
Mathilde Popeleu-erf 15
Kaart

Mathilde Popeleu-erf 15

1500 Halle Appartement Te Koop
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Welkom in Residentie Kwikstaart, het sprankelende kroonjuweel van het elegante woonproject, Residentie Hoogland in Halle. Deze residentie is een harmonieuze mix van rust, groen en modern comfort, gevestigd in een idyllische parkomgeving.

We vinden het belangrijk dat jouw nieuwe thuis perfect aansluit bij de prachtige omgeving. Daarom hebben we bij de bouw van Residentie Kwikstaart gekozen voor hedendaagse architectuur, duurzame materialen en een aantrekkelijke grijze en bruine gevelsteen. Elk detail draagt bij aan de esthetiek en duurzaamheid van deze prachtige residentie.

Residentie Kwikstaart biedt ook een diversiteit aan wooneenheden. Met 37 appartementen in verschillende groottes - van één tot drie slaapkamers en oppervlaktes variërend van 76m² tot 134m² - vind je zeker een plek die bij je past. Bovendien heeft elk appartement een ruim, naar het zuidwesten georiënteerd leefterras, dat zorgt voor een maximale woonkwaliteit, rust en privacy.

Duurzaamheid staat centraal bij ons, daarom geniet je van energie-efficiënte vloerverwarming, aangedreven door een warmtepomp en de mogelijkheid om individuele zonnepanelen te plaatsen.

Onze locatie is ook bijzonder gunstig. Residentie Kwikstaart ligt op loopafstand van alle voorzieningen in het bruisende centrum van Halle en de nabijgelegen fietsostrade maakt het gemakkelijk om je snel te verplaatsen.

Bovendien bieden we flexibiliteit in afwerkingen, zodat je jouw nieuwe thuis volledig naar wens kunt personaliseren.

Ervaar het zelf! Investeer vandaag nog in jouw toekomst bij Residentie Kwikstaart in Halle. Neem contact op via 0472 72 73 70 en laat ons je helpen jouw droom van een comfortabele, moderne woning werkelijkheid te maken.

* * *

Mathilde Popeleu-erf 15 - 1500 Halle - Welkom in Residentie Kwikstaart - Het kroonjuweel van Residentie Hoogland in Halle!
Residentie Hoogland, gelegen in een idyllische parkomgeving, is een project dat bestaat uit 3 elegante residenties en 5 prachtige woningen. Het derde en laatste gebouw, Residentie Kwikstaart, is klaar om jou te verwelkomen in een harmonieuze woonomgeving die rust, groen en modern comfort combineert.
Wat maakt Residentie Kwikstaart zo speciaal?


Moderne Luxe: Onze hedendaagse architectuur, met duurzame materialen en een stijlvolle gevelsteen in grijze en bruine nuances, past perfect bij de omgeving. Elk detail is zorgvuldig ontworpen om een visueel aantrekkelijke en duurzame woonplek te creëren.


Ruime Keuze: Met 37 appartementen in verschillende groottes, variërend van 1, 2 tot 3 slaapkamers en oppervlaktes van 76m² tot 134m², vind je hier zeker jouw ideale thuis. Elk appartement heeft een ruim (zuidwest) georiënteerd leefterras voor maximale woonkwaliteit, rust en privacy.


Energie-efficiëntie: Dankzij de vloerverwarming met warmtepomp geniet je van een comfortabele woonomgeving met een laag energieverbruik. Bovendien is er de mogelijkheid om individuele zonnepanelen te plaatsen voor nog meer duurzaamheid.


Ideale Locatie: Residentie Kwikstaart is gunstig gelegen, op loopafstand van alle voorzieningen in het centrum van Halle. De nabijheid van de fietsostrade maakt het gemakkelijk om je snel met de fiets te verplaatsen.


Koopvoordelen: We bieden ook flexibiliteit in afwerkingen, zodat je je nieuwe thuis naar wens kunt personaliseren.


Dit is jouw kans om deel uit te maken van dit geweldige project en te investeren in jouw toekomst. Wacht niet langer! Neem vandaag nog contact met ons op op 0472 72 73 70 en ontdek alle mogelijkheden van Residentie Kwikstaart in Halle. Maak jouw droom van comfortabel en modern wonen werkelijkheid!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
F7Z8KGTV7N6B
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com